diumenge, 28 de novembre del 2010

MAL PARTIT, BON RESULTAT

La Cabra va guanyar ahir per 2-1 al Montesquiu en un partit complicat, difícil i molt disputat per les dues bandes. Qualsevol dels dos equips es podria haver endut els 3 punts, ahir però, els que vàrem tenir la sort de cara vàrem ser nosaltres.

Partit molt disputat el que va tenir lloc aquest dissabte al camp de La Cabra. A davant, un equip sempre difícil però menys marruller del què ens té acostumats (cosa que és d’agrair, la veritat); el Montesquiu. La primera part va ser força dolenta per part nostra i l’equip, tot i que ho intentava, semblava estar sempre on no tocava i deixava moltes facilitats a l’equip rival que, aquest sí, tocava la pilota i arribava amb perill a l’àrea cabrenca. No obstant, va semblar (ahir sí, i ja tocava) que la sort estava de part nostra i en la primera arribada amb cara i ulls, en Pep Erra va engaltar amb la seva cama esquerra una mitja bolea fent entrar la pilota dins la porteria rival, fent pujar així el primer gol del partit. Molt premi pel què s’estava fent, i així es va fer palès quan, en un contraatac, el davanter del Montesquiu va quedar sol davant del nostre porter i va marcar el seu gol. Empat al marcador i amb un rival molt insistent. Poques jugades després, també ens posaven l’ai al cor amb una internada dins la petita que acabava en falta i penal clar. I aquí, la sort també va estar de la nostra part doncs l’encarregat de xutar el penal el va picar força malament i va llençar la pilota suaument a fora. Així doncs, un partit que semblava estar decantant-se cap una banda... va demostrar que encara quedava molt partit i que ahir, podia ser el nostre dia. Mitja part, i moltes coses per arreglar però amb la certesa de que el partit no se’ns havia posat d’esquena del tot, ni molt menys.

En la segona part, La Cabra va sortir amb més ganes i més ben posicionat sobre el camp. El Montesquiu va seguir amb la seva línia, i també va apretar a davant aconseguint més d’una i de dues ocasions clares per marcar, entre elles un pal al travasser en els minuts finals. La Cabra, però, també va disputar de vàries ocasions per marcar el segon; una a peus de Gil i una altre a peus d’en Dani que, els dos malgrat no retrobar-se amb el gol, disposen d’ocasions i en crean d’altres. Com per exemple, la del gol de la victòria. Una sacada de banda de Sergi Graboleda va anar al cap de Gil que va pentinar enrere, deixant la pilota a peus de Marc Rovira, i aquest li va deixar a la frontal a en Miki que engaltava un fort xut que el porter rival no va poder aturar. El gol de la victòria arribava a pocs minuts del final, i calia tenir el cap fred i evitar qualsevol complicació. Per sort, altre cop, el final del partit va arribar i La Cabra va poder disfrutar ahir d’uns 3 punts que ens aniran molt bé.

Arbitratge:

Un arbitratge correcte. Si bé es va poder equivocar en algunes faltes o jugades no senyalitzades, o amb alguna llei de l’avantatge que no tocava, en línies generals no va influir en el resultat. Per a mi, bastant correcte.

En contra :(

-Va ser un mal partit, no ens enganyem. En molts moments ens va faltar intensitat, arribada i col·locar-nos bé en el camp.

-Es va tornar a fallar a davant i es podria haver marcat més gols. Per sort nostre, això també els hi va passar a ells.

A favor :)

-Els canvis van servir d’ajuda, tal i com sol passar sempre. Aquesta lliga està molt igualada i els partits requereixen d’un esforç físic molt alt, i més en partits com aquest de gran desgast... així que és important tenir banqueta.

-La sort va estar de la nostra part, però també les ganes. La Cabra va intentar-ho fins al final i això sol tenir premi.

-A falta d’un golejador clar, a La Cabra ja han marcat 10 jugadors diferents!