dimarts, 23 de novembre del 2010

La crònica des del bar... UN FORT COP

La Cabra tornava a visitar el camp del Ripoll, un camp que no ens porta bones sensacions després de jugar contra el Monestir. 3-1 i derrota massa contundent per tal i com havia anat el partit.

L’equip va sortir fred com el temps, mentre que el Ripoll va sortir molt enxufat i amb ganes de resoldre el partit de bon principi. Però no tenia ocasions clares ni dominava totalment el partit... però al minut 11, un penal innecessari en una sortida de córner, va suposar el primer gol pels locals. Però això va fer despertar els cabrencs i el partit es va anar igualant. A mitja primera part, en Pep Estrany va ser substituït per un cop a les costelles. El nostre jugador va ser traslladat a l’hospital degut al dolor. Tornant al partit, en l’última jugada de la primera part, un córner picat per l’Eloi, va quedar la pilota morta a la frontal de l’àrea petita. En Sebas va arribar-hi i va rematar a gol fent pujar així l’empat al marcador. La Cabra posava emoció al partit.

La segona part va ser de molta lluita, poc joc i els nervis anant a més a mida que s’anava avançant el partit. Les opcions més clares eren del Ripoll, però La Cabra també disposava d’alguna ocasió. En una falta a la banda dreta del nostre equip, va ser penjada una pilota a l’àrea cabrenca que, com sempre, la nostra defensa va quedar immòbil, deixant que un jugador del Ripoll marqués a plaer el seu segon gol. El partit es posava altre cop en contra. D’aquí al final, més lluita, més nervis i poques ocasions de gol. El partit estava molt travat i en el temps de descompte va venir la jugada polèmica. L’àrbitre va xiular fora de joc a en David després de driblar i marcar el gol de l’empat. Un clar fora de joc inexistent que ens fa malpensar dels interessos de l’àrbitre. Els jugadors cabrencs, indignats, van anar a protestar a l’àrbitre. Enmig de les protestes i les expulsions, l’àrbitre (fatal) va deixar sacar el fora de joc i el Ripoll va aprofitar el desconcert per fer un contraatac i marcar el seu tercer gol. Final del partit. Cap a casa, indignats i amb cara de tontos.

Arbitratge:

Molt nefast. Clarament a favor dels de casa i amb una jugada decisiva, al final, on es va inventar un fora de joc inexistent amb el conseqüent error de deixar sacar la falta mentre expulsava els nostres jugadors.