dilluns, 1 de novembre del 2010

UN BON PARELL DE PALS...

La Cabra va perdre dissabte passat al camp de La Gleva per 2-0. El resultat va ser totalment just doncs, tot i que el nostre equip va anar de menys a més. Ens va faltar encert davant la porteria, intensitat i ambició; qualitats que l’equip rival sí va tenir.

La falta de sol i el temps gris, amenaçant pluja, semblava avançar-se al què seria el nostre partit de dissabte. La Cabra va sortir relaxada i poc ficada al partit i això, a tercera –una lliga en què la intensitat i les ganes solen decidir els partits- es paga i molt car. Ja en els primers minuts, el CF La Gleva havia creat ocasions de gol i arribades amb perill. El nostre equip es veia incòmode al camp i no enllaçava 3 passades seguides. Tampoc es parlaven entre els jugadors ni semblaven saber on havien de fer la passada més senzilla. Aquest cúmul de despropòsits va confluir en el primer gol dels locals en què, una pilota bombejada a fora de l’àrea era engaltada amb un potent xut llunyà que entrava per tot l’escaire de la nostra porteria. Un golàs, la veritat. Imparable. Minuts després, una altre ocasió de gol clara pels locals. Semblava que del no res, i en part gràcies a la seva verticalitat en les jugades, treien molt de profit a qualsevol acció i aconseguien posar-nos l’ai al cor. Sols un xut des de fora de l’àrea de Sergi Rifà, que va estavellar-se en el travesser, va ser la nostre aproximació més destacada en la primera part. Llavors, en un córner, La Gleva aconseguia el segon gol amb una centrada directa; un gol olímpic! La Cabra perdia 2-0 i, vist com anava el partit, tots ens temíem ja una golejada. Per sort, i a part d’alguna altre ocasió de perill, els locals van semblar afluixar el ritme i es va arribar a la mitja part sense cap gol més al marcador.

La segona part va començar com la primera; amb l’equip local atacant i posant-nos els coll... per corbata en cada contraatac que feien. Això sí, La Cabra va canviar el xip i va passar a portar el pes del partit, ja fos per la relaxació de l’equip de casa o per les ganes de capgirar el partit o bé pels canvis. Es van disposar de jugades d’atac, de més ganes i intensitat (i ja hem dit què suposa això en un partit de Tercera Regional...) i això es va veure reflectit en córners i centrades en l’àrea que per molt poc, no es va saber rematar per l’Àlex dins de la porteria rival. També un xut de Miqui –que estrenava botes noves- des de fora l’àrea, va rebotar en el travesser (altre cop, sí) i llavors en la línia de gol per acabar sortint. Es va reclamar gol, però l’àrbitre estava molt lluny d’allà i era clar que des d’on era no podia haver-ho vist, per tant no el va donar per vàlid. Em sembla bé, davant el dubte... el problema és que vist com la setmana passada ens va passar una cosa semblant –en contra- i l’àrbitre d’aquell dia el va donar per bo, ens va fotre que aquest no ho fes. Jo sóc partidari d’això; si no ho veus clar, no el donis per bo. Ara bé, també és cert que, vist com anava el partit, tant per resultat com per emoció, hauria estat bé donar-lo per bo i deixar al marcador un 2-1 ben bonic. En fi, coses del futbol. En els minuts finals, La Gleva va disposar de contraatacs per fer més ampli el marcador però tant la nostra defensa, en especial Ramon i Tió, com el nostre porter van estar més que encertats i van evitar més d’un gol. Ja però, el marcador no es va moure més i l’àrbitre va xiular el final del partit. La Cabra s’enduia cap a casa, així, un bon parell de “pals”; els dels dos golassos en contra, i els dos xuts al travesser.

Arbitratge:

Bastant correcte. En tot moment va tenir el partit controlat, llevat dels últims minuts en què no va saber treure a l’hora que tocava alguna que altre targeta i, d’altres, les treia massa fàcilment. També podríem destacar algun fora de joc perillós que es va menjar però que per sort no va acabar en gol i el segon travesser; el podria haver donat com a gol perfectament i no hagués passat res.

En contra :(

-El resultat i l’actitud de la primera part.

-Errors com la falta d’intensitat i complicar-se la vida, a tercera regional, es paguen i molt.

A favor :)

-A la segona part es va donar una altre cara. Es va anar de menys a més.

-Veient els dos travessers, ja veies que no seria el dia; quan la pilota no vol entrar...

-El CF La Gleva també te pàgina web! Mireu la secció “jornada actual”, allà hi podeu trobar una bona crònica, fotografies i també dades del partit. Molt recomanable! Aquí us deixo el link: