diumenge, 22 de novembre del 2009

DERROTA I MAL PARTIT DE LA CABRA

Segurament, La Cabra ha disputat avui el pitjor partit dels que ha disputat aquesta temporada. Errors de marcatge, de concentració, de contundència i també falta de gol. En cap moment ha tingut el partit, i els dos primers gols de l’equip contrari han estat un regal. El partit ha tingut lloc avui al sempre difícil i “follonero” estadi del Montesquiu, on els locals s’han imposat per un 3-1.

La primera part ha començat amb uns minuts de desconcert per la part cabrenca en què l’equip local ha disposat de córners i jugades a favor en què es podria haver avançat en el marcador. El nostre equip sortia una mica fred. Sort que llavors ens hem posat les piles i s’ha començat a tirar amunt, disposant de jugades i entrades per banda... però sense causar perill. L’equip local movia la pilota, i la movia bé i en tot moment han intentat jugar el partit en un camp que els hi era favorable. Als 25 minuts, però, una relliscada inoportuna de l’últim defensa de La Cabra ha deixat sol a un davanter del Montesquiu i aquest ha definit perfectament fent pujar així l’1-0 al marcador. La defensa de La Cabra no es mostrava prou còmode, i l’equip no rutllava ni al mig ni al davant... es tenia poc la pilota i no es jugava prou. Per contra, en una pilota convertida en globus aeri a la frontal de l’àrea contraria, l’Eloi ha enganxat de mitja volea (sense tocar a terra) la pilota fent-la passar per sobre el porter. Un golàs i el partit es posava interessant. Poques jugades després, però, l’equip local responia amb un xut també a la frontal en què el porter de La Cabra no ha pogut fer res. Amb aquest resultat de 2-1 s’ha arribat a la mitja part, malgrat una pilota al pal amb un remat de l’Edu, i una altre a mans del porter, també amb el cap d’en Sergi. Amb tot això, s’ha perdut força temps al parar el partit per problemes amb aficionats del Montesquiu; una baralla entre dos aficionats, i més temps per treure un ex-jugador que parlava i increpava massa des de la banda. Vergonya aliena, sí.

Recordem que els dos equips portaven els mateixos punts (10) abans del match... s’havia de lluitar. El partit estava obert encara, un gol d’avantatge no és res avui en dia, i La Cabra sortia a intentar, almenys, empatar el partit. I així ho demostrava amb una jugada als primers minuts on l’Eloi, des de la banda, deixava una pilota a Marc Rovira que no encerta a golpejar-la amb prou fortuna. També era interessant intentar evitar errors de la primera part. En aquesta segona part La Cabra disposava de més ocasions d’atac, de més pilotes penjades, de més faltes a la frontal de l’àrea... de més arribada, en definitiva. Tot i així, no s’encertava a ficar la piloteta dins. I tots sabem que, sense marcar, no pots guanyar un partit. I això el Montesquiu ho sabia bé, i en una bona jugada de contraatac rematava i sentenciava definitivament el partit fent el 3-1. La Cabra, amb aquest resultat, intentava tirar línies amunt, fent pujar més en Ramon... no obstant, la pilota no entrava. L’equip local demanava l’hora en tot moment doncs el nostre equip pressionava amunt i tenia ocasions clares. Però la pilota no entrava. Fi del partit, i tercera derrota consecutiva de l’equip més humil de la plana.

Arbitratge:

Un bon arbitratge, la veritat. Hi ha hagut errors en algunes decisions, com no, però les jugades de falta clares o situacions problemàtiques, les ha resolt bé. I això tenint en compte que en aquest camp l’àrbitre no sols es veu obligat a vigilar el comportament dels jugadors sinó també del públic local; hi ha hagut un moment en la primera part que dos aficionats (del mateix equip!) casi arriben a les mans, interrompent així el partit. En fi, tots coneixem aquest camp...