diumenge, 8 de novembre del 2009

DERROTA CONTUNDENT

La Cabra no ha pogut seguir la bona ratxa de partits puntuant i ha perdut per un contundent 5-0 a casa del Santperenca, un equip, que de ben segur lluitarà per pujar aquest any. El resultat no fa del tot justícia al partit, sobretot per la seva contundència; El Santperenca ha estat millor i s’ha merescut guanyar, sí, però no ha estat un bany com així demostra el resultat.

Un partit contra un dels caps de la classificació sempre és difícil, però si existia un bon moment per tenir aquest partit, era precisament ara. La Cabra venia de sumar 10 punts dels últims 12 possibles, i els ànims eren prou alts per plantar cara al Santperenca. No obstant, després d’aguantar els primers minuts i jugar-li de tu a tu, l’equip local s’ha avançat al marcador després d’una jugada amb rebots i aturades del porter cabrenc. El 1-0 ha fet mal, però no s’ha abaixat els braços. En la primera part, el joc ha tingut lloc en camp contrari i, si bé no s’ha disposat de masses ocasions clares per marcar, si s’arribava i això es veia en fores de banda, pilotes penjades a la frontal i córners a favor. També, una bona jugada d’en Sergi que ell mateix ha xutat a porteria, ha sortit per poc per sobre els tres pals. Però el segon gol dels locals ha arribat. És curiós com es pot perdre un partit disputant la major part dels minuts en camp contrari. El Santperenca demostrava saber a què jugava i no perdia pilotes fàcils en cap moment. Això sí, el que si perdia una mica era el seu davanter que, en un partit així semblava buscar raons amb tota la defensa cabrenca (incloent un cop de colze a la cara a en Camacho en una pilota disputada). La fi de la primera part era imminent, però no semblava clara una remuntada; a l’equip local se’l veia enxufat i còmode.

La segona part començava amb un “voler però no poder”, tal i com havia acabat la primera, i La Cabra pressionava i anava pel partit sense crear cap situació clara de gol. Els canvis eren a prop i, veritablement feien falta per com anava el partit; La Cabra corria, però en el Santperenca el què corria era la pilota... i als nostres se’ls veia força cansats. De mica en mica van anar entrant en Marc, en Pep, en Roger, en Ramon i en Marc Rovira. De nou es tornava a tenir energies i ritme i s’intentava l’atac de nou. La defensa també estava bé, i l’equip contrari no disposava d’ocasions clares. Però, com sol passar, en aquets moments, un xut ras que enganxava al nostre porter a contrapeu acabava dins la portaria. A partir d’aquest tercer gol, La Cabra ja es va veure superada. Es podia seguir corrent, sí. Es podia seguir pressionant i defensant a les mil maravelles, també. Però quan t’arriben 3 cops i et marquen tres gols... això enfonsa. I més amb un bon rival. Llavors van arribar els altres dos gols, ja en els minuts finals i sense temps de fer-hi res més. Vist tot això, cal dir una cosa; ni fa una setmana érem tant bons ni ara som tant dolents, i aquí entra la raó de ser d’aquesta crònica, explicar que la contundència del 5-0 davant un rival així (que en tot moment ha fet mèrits i joc per guanyar el partit, tot s’ha de dir), ha acabat sent una mica injust. Partit perdut, sí. Derrota massa contundent per com ha anat el partit, també.

Arbitratge:

Un molt bon arbitratge, la veritat. Sí, el partit ha estat força plàcid i no hi ha hagut cap jugada polèmica ni res per l’estil però, tot i així, l’àrbitre ha estat en el seu lloc. Ha fet la seva feina, no ha buscat cap protagonisme, ha dialogat amb els jugadors quan feia falta i ha sabut llegir el partit en tot moment. Dona gust (encara que perdis) jugar amb arbitratges així.

A FAVOR :)

-S’ha plantat cara a un dels equips que de ben segur lluitarà per pujar.

-S’ha pressionat al rival en la seva pròpia meitat de camp i això ajuda a que l'equip rival no disposi de tantes ocasions; punt a tenir en compte i treballar-hi.

-Un resultat així ens fa tocar més de peus a terra després de 3 partits seguits guanyant.

EN CONTRA :(

-Resultat contundent.

-S’ha encaixat 5 gols de 5 jugades d’atac.

-No s’ha marcat, i així és difícil guanyar un partit.

-Els 5 gols han fet mal, i en la segona part ha semblat que l’equip no aixecava cap.