dimarts, 21 d’octubre del 2008

Jornada 6 LA CABRA 0 - 3 GURB "B"

DERROTA EN EL DERBI

La cabra va patir segurament la derrota més dolorosa de la temporada a casa contra el Gurb. El derbi, s'el va emportar l'equip visitant i va deixar la Cabra una mica més enfonsada a la classificació.
El partit va començar ja marcat a part per la rivalitat, per les condicions del terreny de joc. La pluja intensa d'unes hores abans va deixar el terra molt tou i nomès amb l'escalfament dels dos equips ja es veia que seria difícil de jugar. Tot i així el partit va començar una mica encallat, no hi havia gaire joc de pilota i la intensitat hi era però no mesurada en el què calia fer. De seguida es va veure que el Gurb anava més directe pel partit, havien sortit més forts i la Cabra tenia un gran desgavell en col.locació, ja que hi havien zones àmplies del mig del camp sense cap jugador i totes les pilotes dividides i rebots s'els emportava l'equip rival. Les ganes de la Cabra s'havien convertit en desconcert i faltava ordre i control.
El Gurb es va avançar al minut 14 per un penal inexistent assenyalat per l'àrbitre, la jugada, venia precedida per un fallo en defensa que va deixar el davanter del Gurb encarant a porteria, el capità de la Cabra, Jordi Tió, va ser, però, més ràpid i li va treure la pilota ja dins del l'àrea tocant-lo desprès i fent-lo caure. Les protestes dels jugadors com sempre no van servir de res, la pilota havia estat treta netament però el penal es va llençar amb el conseqüent gol. Aquí va semblar que l'equip local es llançaria a remuntar el partit, però tot va seguir igual. Les faltes també van estar molt present al llarg del partit, ja que n'hi van haver moltes, amb alguna "enganxada" entre jugadors típica d'un derbi.
Ja s'havia arribat al minut 44 i quan un equip no pot encaixar un gol, la Cabra el va rebre amb una jugada ràpida per banda amb el posterior centro que va rematar un jugador entrant pel mig de l'àrea. El Gurb va cel.lebrar amb força aquest gol, conegut com a psicològic ja que minava la moral dels cabrencs que veïen com el Gurb es col.locava 0-2 sense desplegar bon fútbol, però amb més encert i confiança. D'aquesta manera es va arribar al final dela primera part amb poques ocasions de gol , les de la Cabra nomès amb pilotes altes precedides per una falta.
L'inici del segon temps va ser més intens per part de l'equip local, amb més arribada a porteria durant els primers minuts i amb una pilota al travesser inclòs d'un cop de cap d'en Raúl.
Al minut 10 es van fer els primers canvis i en Dani sortia al cap per en Raúl i de seguit, en Roger per en David i Morat passava de central a davanter centre , d'aquesta manera també es buscava un revolsiu en atac davant la falta de gol que evidencia aquest equip i els seus davanters.
La Cabra va aconseguir anar-se situant millor al camp i l'equip es va bolcar més a buscar el gol, d'aquesta manera hi va haver més control de pilota, però el Gurb continuava sent perillós en contraatac, així creava la majoria d'ocasions de perill. El joc tot i així era de xoc, dur amb moltes faltes i continuava una mica "travat" i més amb un camp que ja no donava per més. Era el minut 34 i el Gurb va aprofitar una jugada una mica embolicada a dins de l'àrea petita per fer el gol que situava el marcador 0-3, una golejada que tampoc reflectia el joc del Gurb, que mereixia guanyar, però no per un resultat tant ampli. Amb el partit casi guanyat, van relaxar el joc i l'únic que tenia interès en atacar era la Cabra, on els últims minuts, aconseguia tocar la pilota i jugar-la més que al llarg de tot el partit. Els últims 10 minuts la Cabra va jugar amb un home menys a causa de l'expulsió d'en Roger per doble amonestació en tallar el joc dos cops en contraatac. Les dues faltes comeses que li van significar les targetes grogues reflectien el què havien set els últims 20 minuts de joc, un partit on l'àrbitre no va seguir el mateix criteri de targetes al no amonestar algun entrada o xoc per part dels dos equips.
Havia de ser un partit per jugar amb "sis parells d'ous" com deia un aficionat. Les consignes de la Cabra era jugar i donar-ho tot, sortir més motivats que mai i al final va sortir el tret per la culata.
El gurb va guanyar un derbi que li havia de fer més bé que mal a la Cabra. S'haurà de veure com reaccionaràn els Cabrencs el pròxim partit de lliga, però si es segueix amb la il.lusió i l'assistència dels entrenaments, han de sortir coses positives per força. En cap moment s'ha de perdre l'ànim, ja que no benficia en res a l'equip. Les conclusions ja es treuràn a final de temporada.