diumenge, 12 d’octubre del 2008

Jornada 5 LA CABRA 0 - 0 BORGONYÀ

VA FALTAR EL GOL

Imatge de l'inici de l'ocasió de gol més clara del partit amb 2 jugadors
encarant al porter.



Dissabte La Cabra va jugar el partit mes complert, des de que ha començat la temporada, contra el Borgonyà. Un equip del qual s'esparava més. Tot aixi, l'equip no va poder marcar el gol que li donés la victòria.
El partit va començar força igualat, tot i que ja es va veure que La Cabra podia treure un bon resultat amb les arribades a l'àrea contrària, arribades cada cop més constants per part dels jugadors de Jordi Noguer i Abel Puigdollers. El Borgonyà jugava amb una defensa de 4 homes però deixaven molts espais que podien aprofitar els jugadors ràpids com en Pau o en David, amb passades de l'Eloi com a mitja punta.

D'aquesta manera va arribar l'ocasió més clara de la primera part, on dos jugadors de La Cabra van quedar-se sols per velocitat davant del porter. Malhauradament l'ocasió no es va materialitzar en gol doncs la rematada final d'en David va anar ser aturada pel porter. Aquí va ser quan en Pau, en l'esprint, va notar la punxada a la cuixa que li faria perdre's la segona part. Tot i així, semblava que el gol arribaria en qualsevol moment i el partit anava en bona línia.

La defensa de La Cabra es va mostrar molt sòlida, junt amb el seu porter Nando, que va parar un parell de xuts creuats i va mantenir la poteria a zero tot el partit. Dada a destacar, doncs en aquests primers partits l'equip ha rebut força gols i mantenir-se inbatut un partit és un senyal de que les coses milloren.

Tornem al partit. La Cabra s'havia crescut i el rival tenia ganes d'arribar a la mitja part per respirar i corregir errors. I així va ser; amb un Borgonyà despistat en defensa i amb alguna arribada a la porteria de Nando però sense crear molt perill, l'àrbitre va xiular la final de la primera part.

La segona part va començar amb el canvi d'en Pau (lesionat) per en Dani. Encara quedaven 45 minuts i podia passar de tot. El primer quart d'hora també va ser dominat pels Cabrencs que arribaven amb força facilitat a l'àrea contrària. L'ocasió més clara va ser un bona jugada trenada des del mig del camp cap a la banda dreta i amb una passada que deixava sol a en Dani davant del porter però amb poc espai per rematar còmode i molt presionat per dos defenses. La jugada va acabar amb la pilota a fora de banda i el jugador de la Cabra picant contra el pal de la porteria. Això sí, sense conseqüencies greus.

No hi havia manera que el gol arribés i això va fer que el Borgonyà intensifiqués més el seu joc i així crear més problemes a la defensa local tot i que on van causar més perill va ser als córners; van arribar a picar-ne set amb poca estona. La defensa i el porter els van saber resoldre.

L'àrbitre del partit no va arribar a ensenyar cap targeta groga, tot i que en el decurs del partit es van rebre i donar algunes trompades, algunes d'elles clàrament mereixedores d'amonestació. Destacar que els dos equips es van comportar, cosa que no passa a tots els camps.

Al final el gol podia arribar per qualsevol de les dues bandes, el joc estava una mica trencat i en aquell moment potser ja era millor començar a pensar a guanyar un punt que no pas perdre el partit. L'última jugada va ser molt incepada a l'arbitre pel davanter centre de La Cabra al reclamar penal per una trepitjada al taló per darrere quan anava a encarar al porter. L'àrbitre no va xiular.

El resultat acavaba amb 0-0 però amb un partit treballat i amb ocasions.

La Cabra així va aconeguir no encaixar cap gol i millorar molt la seva imatge en defensa, tot i que encara falta encert a l'hora de fer gols.

Amb el treball que s'està fent els bons resultats arribaran, com ja anem dient. L'únic que falta és gol i treballar les arribades, tenir més confiança de cara als pròxims partits i amb això i una mica de sort (que sempre ve bé), es poden fer bons partits.

Declaracions:

"Buff... partits com els d'avui s'han de guanyar. Ens ho hem de creure" , Eloi, jugador.

"Comença la remontada!" , Tió, capità.
"Si es vol es pot, avui s'ha demostrat" , Jordi Noguer, entrenador.
"Llàstima del gol, em pensava que arribaria i no ha estat així", Enric de La Cabra


D&D

2 comentaris:

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Així doncs sembla que aquest ha estat el millor partit disputat fins ara, me n'alegro molt, llàstima, com dieu, del gol.. però bé, és un bon començament, a la pròxima segur que ve el gol, no podeu perdre l'esperança que en diuen.

Felicitats pel partit.

Ànims i endavant, ja sabeu! ;)

PD: Perdó, l'he liat una mica amb el comentari... jeje.