dilluns, 6 d’octubre del 2008

Jornada 4 SEVA 4 - 1 LA CABRA

AMB COR, PERÒ AMB POC FÚTBOL

El titular ja diu força el què va ser el partit a Seva, l'equip local va portar el joc i la Cabra les ganes, el voler, però amb un bon equip com el Seva, és difícil de guanyar, i més, al seu camp.

Es va lluitar, es va anar amb ganes i es va pressionar, no es va abaixar els braços, però tot i així, altre cop, La Cabra va sortir derrotat per 4-1.

No es portava ni 10 minuts de la primera part, que un còrner picat pel Seva es va esmunyir de les mans del porter, les coses no començaven gaire bé, però tot i així la Cabra va fer més del què feia en altres partits, com no sentir-se derrotats a la primera de canvi, i més quan en menys de 5 minuts desprès del gol, l'àrbitre va xiular penal a favor del Seva desprès de que en Camacho rebutgés la pilota a sota pals amb la mà, això li va suposar la groga encara que podia haver estat expulsat.

El Seva el va picar i va errar el xut, ja que la pilota va sortir per l'esquerre del porter. Aquest fet va animar els jugadors de la Cabra, que es van anar situant al camp i van començar a posar problemes a l'equip rival. El Seva no se sentia gens còmode jugant, no aconseguien fer el seu joc, i els nervis s'acabaven apoderant d'ells a marxes forçades. I més quan al minut 36, un llançament de porteria, aconseguia pentinar-lo en David i la seguia l'Eloi que es quedava sol amb el porter, per batre'l a porteria buida.

El partit s'havia animat i La Cabra estava de ple en ell amb un Seva que ja es veia amb un empat a un al descans. Però un penal comès per Mourat al minut 42, i aquest cop si, acabat amb gol, adelantava el Seva al marcador. Sense temps per res més s'arribava al descans amb la sensació de poder fer més per part dels Cabrencs.

Els ànims de la Cabra no havien minvat i no es va deixar de pressionar en cap moment, però amb un camp gran com el del Seva i bon control de pilota dels jugadors en defensa feia molt difícil la tasca de mitjos i davanters.

El Seva s'acostava a la porteria de la Cabra, però no arribava amb gaire claredat, portava el joc i la iniciativa, però es trobava amb un rival que fins aquell moment no es deixava doblegar fàcilment, fins que al minut 15 un falta picada a la frontal de l'àrea ho va aprofitar el Seva per posar el 3-1. La pilota havia tocat la barrera i s'havia desviat de manera que el porter Nando no podia fer res per evitar que acabés al fons de la xarxa.

Just desprès es va afluixar un pèl la pressió que intentava exercir la Cabra i amb tot això, una jugada per banda de l'extrem del Seva, va acabar amb un gol d'un fort xut ras.

El Seva en cap moment s'havia sentit còmode i es notava amb els comentaris dels mateixos jugadors i afició. No volien abaixar la guàrdia i la Cabra no volia abaixar els braços, si més no per no sortir més golejat d'un camp on tampoc s'ho mereixia.

Amb 4-1 al marcador i amb 20 minuts per acabar el partit, els dos equips van continuar amb la mateixa tònica, amb la Cabra arribant en contades ocasions a la porteria del Seva amb poc encert i el Seva movent la pilota per sortir de la pressió que rebia en alguna zona del camp.

Al final el resultat no es va moure i el partit va acabar amb una victòria del Seva amb 3 gols a pilota parada i un equip visitant que en tot moment va estar lluitant.

La Cabra d'aquesta manera va perdre el seu quart partit, però va donar una imatge amb més coratge i de més insistència, encara que de poc fútbol; costava fer còrrer la pilota i jugar.

El què s'ha de fer ara, es païr aquestes derrotes i anar aprenent d'elles, pas a pas, l'equip s'ha d'anar aclimatant al seu lloc i explotar les vituts que té i reforçar les deficiències, per això serveixen els punts perduts fins ara, per aconseguir-ne més endavant.

Mentalitat, concentració i insistència han d'anar agafats de la mà amb el joc, els gols i les victòries, que això quedi ben clar.




D&D

3 comentaris:

Unknown ha dit...

M'ha agradat molt la reflexió del final, a part de veure que no heu fet com en els partits anteriors d'enfonsar-vos, sino que heu continuat lluitant, tot i que la sort no estava de la vostra banda, però no patiu, el pròxim partit heu d'anar amb les mateixes ganes i els mateixos ànims, intentar pulir tot el que aneu veient partit a partit, perquè així arribaran els resultats positius.

Jo sempre dic, si es volen resultats positius, s'ha de pensar en positiu.. sino no s'arriba enlloc.

Doncs res nois, ja ho sabeu, ànims i endavant. ;)

memphis ha dit...

Sóc del Seva i la veritat és que estic content i sorprès de veure una crònica tant imparcial. Això em reafirma tal com vaig veure el diumenge que sou un club amb una actitud molt esportiva. Diumenge tot i la lamentabla actuació de l'arbitre en contra dels dos equips, vau demostrar un comportament sensacional. Felicitar-vos i desitjar-vos que millorin els resultats i animar-vos a que seguiu sent un club amb aquesta forma d'actua tant correcta.

Endavant Seva! i endavant La Cabra!

Anònim ha dit...

tant l'entrenador com el president i tot el seu entorn formeu un exemple de com es converteix el futbol amb quelcom més que un esport, esdevenint d'aquesta manera en una extraordinaria simbiosi de la passió i la humanitat envers un simple objecte esfèric.
Enhorabona!