dilluns, 7 de febrer del 2011

DERROTA PER LA MÍNIMA, ARA SÍ


La Cabra va tornar a perdre en la darrera jornada, però la imatge donada va ser molt diferent que la donada en partits anteriors. Es va lluitar, es va rascar i en tot moments ambdós equips van tenir opcions per endur-se el partit. Llàstima que l’àrbitre, com sempre, volgués protagonisme...

Un camp molt complicat el de Sant Vicenç, i més si tenim en compte que el camp estava pesant i una mica enfangat, cosa que no afavoria a cap dels dos. La Cabra va sortir com mai, amb força i atacant i, al minut 2 de joc, una falta centrada per Eloi va acabar en gol després d’un remat d’Àlex. Als pocs minuts, ja es guanyava... i a això no estem acostumats! A més, un molt bon gol, la veritat. Per contra, minuts més tard, un córner en contra acabava amb un potent xut a dins la porteria nostre i es materialitzava l’empat al marcador. Per desgràcia, set minuts més tard l’equip local s’avançava al marcador després d’una bona jugada personal d’un jugador del Sant Vicenç. El resultat requeria posar-hi més ganes i força per intentar empatar, i així es va fer. La Cabra va disposar de més ocasions clares en aquesta i l’altre part, que en els dos partits anteriors. Tant Pedro, Àlex com Marc Mulet, van topar però amb el gran porter dels locals que va treure mans de tot arreu salvant així el seu equip. A la segona part, va passar el mateix. Era un partit travat, dens i perquè no dir-ho; de rascar. Uns i altres anaven molt al límit i això, l’àrbitre (tots sabem de qui parlem, els que hi vàrem ser), no ho va saber gestionar i no va treure targetes fins a la recta final... i sovint, les treia malament. En fi, un desastre, però ja sabem tots que li entra per una orella i li surt per l’altre. El marcador ja no es va moure en tota la segona part i els equips, degut potser al desgast del partit, semblaven estar esgotats. Pedro en va tenir una altre ocasió per marcar, però la pilota va sortir per pèls a fora. L’equip local també en va tenir un parell, que el nostre porter Jordi, va saber blocar. Final del partit.

En definitiva, tot i la derrota, un bon partit dels cabrencs en un camp molt i molt complicat on, perquè no, un empat no hauria estat gens injust.

Arbitratge:

Tots coneixem ja aquest àrbitre i sabem que viu al seu món. Ja pot passar de tot al camp, que ell ni s’immuta ni res de res. I clar, quan s’ha de treure targetes... no les treu. I quan les treu, a vegades no toca! Diria més coses... però és inútil, ell seguirà xiulant el què li dona la gana sempre.

En contra :(

-Una derrota més... no aixequem cap!

-No es va saber definir a davant, malgrat les opcions disposades.

-Un altre gol que ve d’un córner... hem de cuidar aquest aspecte!

A favor :)

-Nou sistema de joc i un partit molt seriós de part nostre. Esperem seguir aquesta línia ascendent.

-Malgrat jugar amb un sol jugador en punta, es va gaudir de moltes ocasions per a marcar.

-Tots els jugadors van donar el millor de si mateixos, un gran partit de tot l’equip, la veritat. Si no jugues bé i concentrat aquest partit, en aquest camp te’n foten 5 com a mínim.

Els jugadors del partit...

3 punts: Àlex

2 punts: Tió

1 punt: Ramon