diumenge, 20 de febrer del 2011

AIXÒ S’HA D’AIXECAR… COM SIGUI!


Mal partit el del dissabte passat. El Sant Boi es va mostrar com un equip molt sòlid, amb ganes i amb molta arribada. Tot i la superioritat, fins el darrer quart d’hora del partit... La Cabra guanyava!

La primera part del partit, ja semblava avançar el resultat final, en certa manera. L’equip local tenia la pilota i les millors ocasions, i va ser estrany que no marqués en cap de les ocasions de les que va gaudir. Per contra, La Cabra no estava còmode al camp, i es notava i molt. A més, es cedien molts córners en contra. L’arbitratge tampoc ajudava, evidentment, però com en tot, el pitjor enemic sempre és un mateix. El millor que va poder passar en aquesta primera part, a banda d’un parell d’arribades de Pedro, Marc Mulet i Miki, va ser que es va arribar a la mitja part amb empat a zero al marcador.

La segona part va començar una mica millor, i el partit va semblar igualar-se en molts moments. Això va propiciar alguna jugada de perill per part nostre, una d’elles, convertida en falta ideal per ser penjada a dins l’àrea. Eloi va centrar una pilota meravellosa a dins l’àrea i Sergi, entrant des de la segona línia, va rematar de cap marcant així el primer gol del partit. Un partit molt difícil, que se’ns posava de cara. Malhauradament, va ser marcar el gol, i semblar que l’equip es relaxava o baixava els braços i al cap de no res, va arribar el gol de l’empat. I al cap de pocs minuts després (faltava un quart d’hora o menys), l’equip local marcava el seu segon gol. Era increïble (tot i que feia justícia al vist al camp) el què estava passant. Llavors, Dani va tenir el gol de l’empat sol davant del porter i va fallar. Tot anava a pitjor... i així va ser, doncs els de Sant Boi van marcar el tercer i, de córner, el quart gol deixant ja el marcador definitiu enllestit. La cara dels nostres jugadors ho deia tot, i era molt difícil sortir del camp amb el cap alt. Molt difícil.

No obstant, diuen que quan es toca fons... només es pot millorar. Gent, afició, simpatitzants i jugadors, ha arribat el moment de millorar! Ha arribat el moment de treure l’esperit cabrenc i remar tots cap a la mateixa direcció. Si algú pot sortir d’aquesta situació, és La Cabra. I així ho farem!

Arbitratge:

Molt deficient. En tot moment, no va voler ensenyar entrades clares i just les va ensenyar al final. A més, semblava arbitrar com dient “a mi deixeu-me estar i a veure si acabem aviat, que tinc altres coses a fer”. S’equivocava en coses molt fàcils i no semblava dominar el tema del fora de joc. Bé, La Cabra ha de millorar molt... i no és l’únic.

En contra :(

-Altre cop, 4 gols en contra. I el pitjor, molts els provoquem nosaltres amb errors.

-Més gols de córner en contra. Hem de millorar aquest aspecte, ja!

-Semblava que anàvem per bon camí, vist els dos partits anteriors... però hem tornat a caure en la desídia. Un cop rebut el gol de l’empat, semblava ja que tiràvem el partit. Horrible.

A favor :)

-Malgrat el mal partit, hi ha alguns jugadors que (en opinió personal) estan impressionants; Edu, Ramon, Pedro i Àlex.

-El retorn d’en David, jugant uns minuts després de la lesió.

-Això ja no pot empitjorar més... així que, a sortir del pou!

Els jugadors del partit...

3 punts: Edu

2 punts: Pedro

1 punt: Marc Mulet