dilluns, 14 de febrer del 2011

QUAN LA PILOTA NO VOL ENTRAR...


La Cabra va jugar un molt bon partit el dissabte passat, ho va fer tot bé... menys marcar. Es va defensar bé, es va atacar com mai i es va tenir el control de la pilota en tot moment. Però va faltar el gol. I tots sabem què passa en aquest esport si no marques...

Com resumir el partit del dissabte davant el Ribetana? Doncs una Cabra dominant clarament un partit, amb control de pilota, arribant amb perill a davant i defensant perfectament al darrere. No obstant, l’equip no aconseguia dirigir un xut en condicions entre els tres pals. Amb córners, jugades d’atac de la mà de Marc Mulet, arribades per banda de l’Àlex i l’Eloi, i amb els dos mitjos creant espais i jugades que posaven en perill la defensa rival. Però no es marcava. En una de les jugades del partit, un córner ben picat per l’Eloi, va ser rematat direcció a la porteria, amb tant mala fortuna que va rebotar en fora en un mateix jugador nostre. I just quan en Sergi anava a rematar aquesta pilota, un defensa de la Ribetana va entrar-li en planxa, a dins l’àrea. L’àrbitre no va voler problemes i no va xiular res. La primera part, va ser tota així; amb una Cabra llançada a l’atac que en un moment o altre, semblava que marcaria. No va ser així. I la segona part, va ser més del mateix, sinó accentuat. Era frustrant veure com l’equip ho intentava i ho intentava sense èxit. Ni tant sols els canvis, van semblar estar encertats davant de porteria. Un començava a creure que havien fet vudú a les porteries... A falta de pocs minuts, l’equip rival semblava content amb l’empat (conscients de tenir sort, al no haver encaixat a aquelles alçades de partit encara cap gol) i intentava que els minuts passessin el més ràpid possible. La Cabra es desesperava. No hi havia manera de xutar una pilota entre els tres pals! I així va acabar el partit. Amb el marcador a zero, i la sensació que quan la pilota no vol entrar...

Arbitratge:

Verd. El col·legiat del dissabte va demostrar estar poc madur i indecís en molts moments del partit. Sobretot a la primera part, on no va xiular una planxa a dins l’àrea d’un jugador rival i una falta claríssima a en Pedro també dins l’àrea. Va fer com si no les hagués vist. Qui sap si amb això, hagués canviat el partit. Això com faltes i empentes en pilotes aèries... semblava no veure res.

En contra :(

-Si no marques, no guanyes. Està clar.

-Malgrat rematar i arribar amb perill moltes vegades, entre els tres pals, es va rematar relativament poc.

A favor :)

-Sembla ser que la nova tàctica i disposició al camp, funciona; Es defensa millor, hi ha més control del mig camp i s’ataca més.

-Es va intentar de totes maneres; amb contraatacs, jugades, a pilota parada, amb córners...

-La defensa va fer un gran partit; deixar el marcador a zero no és habitual en nosaltres.

-Tot el què sigui no perdre, benvingut sigui. A més, la imatge donada en els dos últims partits, així com el resultat, semblen anar per bon camí.

Els jugadors del partit...

3 punts: Ramon

2 punts: Edu

1 punt: Àlex