dilluns, 28 de febrer del 2011

EMPAT AMB REGUST A VICTÒRIA


Després de perdre l’últim partit per 4-1, calia donar un cop d’efecte i millorar la imatge i el resultat del següent partit. Així ho va fer La Cabra. Malgrat els dos gols en contra només començar el partit, La Cabra va lluitar (mai més ben dit, vist el rival) fins el fina per empatar o fins i tot intentar guanyar el partit.

Un partit dur, complicat i molt disputat el del passat dissabte. El Monasterio no estava gens disposat a posar-nos les coses fàcils, i així ho van demostrar al avançar-se al marcador, dues vegades, pocs minuts després de començar el partit. Primer, amb un mal refús defensiu que va acabar a peus d’un jugador rival que, des de més enllà de l’àrea va engaltar un potent xut que va acabar dins la nostre porteria. El segon gol, va pujar al marcador després d’un error defensiu convertit en autogol. El partit es posava més complicat del què ja s’esperava... però La Cabra no va tirar la tovallola. El rival, per contra, semblava anar-li bé el resultat i es va dedicar tota la resta de la part a repartir i a fer faltes a tot jugador nostre que tingués la pilota als peus més de 2 segons. Això propiciava moltes faltes ideals per penjar pilotes a l’olla, i així es feia. En més d’una ocasió, les rematades van sortir a fora per pèls, entre elles una de l’Àlex que va anar al pal. El partit, mentrestant, s’estava escalfant i l’àrbitre semblava no voler veure res i repartia targetes a banda i banda per por a amonestar només al jugador del Monasterio (en la majoria de casos, el que propiciava l’acció problemàtica). Mitja part i temps per veure què es podia fer.

La segona part va ser molt diferent. L’equip rival, llevat d’alguna acció aïllada en què va poder eixamplar la distància al marcador, es va dedicar a repartir a tort i a dret i a intentar deixar que el temps passés i acabar el partit com abans millor. La Cabra va decidir anar pel partit i un i altre cop, amb pilotes penjades o entrades a l’àrea per la banda, va anar creant perill. En una d’aquestes internades, en Sergi va fer una passada de la mort a dins l’àrea petita rival i en David, tot estirant la cama, va rematar a dins la porteria. La Cabra es tornava a ficar a dins del partit i posava la por al cos a l’equip visitant. En una altre falta, situada aquesta al mig camp, l’Àlex va fer una centrada-xut a dins l’àrea que va entrar per tot l’escaire després de votar davant el porter. El nostre equip empatava i en volia molt més. Llavors va succeir una de les jugades del partit. David va rebre una pilota al mig del camp i ja sortia sol en direcció al porter rival, quan el àrbitre va xiular que estava en fora de joc. Qui sap què hagués pogut passar, això també. Uns i altres, degut a la duresa que anava adquirint el partit, van acabar demanant l’hora i repartint-se un punt per cada un. Un punt que, vist el partit, a La Cabra va tenir gust a victòria.

Arbitratge:

Aclaparat. No va fer un dels seus millors arbitratges, si bé és cert que vist la pressió a la que estava sotmès per part de l’equip visitant que li recriminava tot, va demostrar fer tot el què va poder. Això no treu, que es va equivocar i molt, i no va saber tallar el joc dur de l’equip visitant. A més, que el nostre equip rebés més targetes i acabéssim amb 10, i ells amb 11, sembla un acudit...

En contra :(

-Dos errors ens van costar dos gols.

-Ens va faltar intensitat en molts moments del partit, ells hi anaven molt més.

-Només un canvi a la banqueta... és arriscar-se una mica. A veure si recuperem a gent lesionada ja, que s’agrairà comptar amb més plantilla.

A favor :)

-Malgrat l’arbitratge, no ens vàrem deixar influir pel joc dur i no es va entrar massa en provocacions. Cosa realment complicada amb el Monasterio davant.

-El gol d’en David en el moment en què feia falta, i el golàs de l’Àlex des del mig camp.

-Es va lluitar fins al final, i això sol tenir premi.

Els jugadors del partit...

3 punts: Ramon

2 punts: David

1 punt: Sergi Graboleda