diumenge, 30 de gener del 2011

Una altre pluja de gols

La cabra sembla haver agafat una dinàmica negativa consistent en perdre per 4 gols, i aquesta dinàmica ja fa 3 partits que dura! El darrer, un partit marcat per les condicions climàtiques; sol, pluja i pedregada inclosa.

Mal partit el d’ahir per part de La Cabra. Si ve es va donar millor imatge que en les darrers derrotes per 4 gols. Un partit més igualat del què diu el marcador, ahir es van veure dues maneres molts directes de jugar a el futbol. Les condicions del camp no deixava cap altre solució; joc directe, passada a l’espai i aprofitar els córners a favor i les pilotes penjades. Tot i la igualtat dels primers minuts, a nosaltres ens fallava l’última passada per arribar a porteria, mentre que l’equip local va necessitar un mal rebuig de la nostre defensa per entrar fins la cuina de la nostre àrea petita i marcar així el primer gol. Pocs minuts després, en un dels molts córners dels que van disputar el Corcó (una altre cosa a millorar per part nostre), el seu jugador número 10 va marcar de córner directe. Gol olímpic, que diuen! Ja havia avisat en un primer córner, i en aquest segon va confirmar la seva intenció. Un golàs i un 2-0 que feia molt mal, doncs ja fa dies que entrem en una mala dinàmica... i això no ajuda. El nostre equip no acabava d’arribar amb perill, així que ho intentava des de fora l’àrea amb un xut de Sebastià que no va entrar a la porteria per poc. La nostre davantera tampoc estava del tot encertada i més d’un cop aguantava massa la pilota als peus convertint-se en una falta dels defenses o una pilota robada convertida posteriorment en contraatac perillós. Al final, mitja part i moltes coses per arreglar.

El cel començava a tapar-se i a sobre del camp, semblava haver-se instal·lat un núvol negre amenaçador. Als pocs minuts, va començar a ploure lleugerament. El partit va seguir si fa no fa com en la primera part, i més quan en una pilota salvada sota els pals per Ramon, el rebuig va anar a peus d’un jugador local que va afusellar la nostra porteria. Un 3-0 que feia quasi impossible qualsevol opció d’empat o victòria nostre. Però, aquí el nostre equip va treure una mica de l’esperit cabrenc que surt a vegades i ens vàrem bolcar a l’atac, amb pilotes llargues però també amb control de la pilota i jugades interessants. Per primer cop en molts partits, crec que vàrem gaudir i tot del nostre joc. A raó d’això, una bona jugada amb parets incloses de Marc Mulet i en Dani, va acabar amb aquest entrant a dins l’àrea i definint com fa temps que no ens té acostumats. Aquest gol semblava aixecar els nostres ànims i prometia, si més no, una mica més d’emoció al partit. A la següent jugada, una pilota centrada a l’àrea va ser rematada per l’Àlex al pal, malgrat ser atropellat pel porter local. L’àrbitre, força “cassero”, la veritat, no va voler saber-ne res. A partir de llavors, el nostre joc va decaure. Es perdien pilotes fàcils, no s’encertava amb passades senzilles i es deixaven forats al darrere. De la mateixa manera que va començar a caure pedra, pluja i el terreny s’anava tornant impracticable, La Cabra va veure com el Corcó tornava a portar la batuta del partit fins aconseguir un gol més, convertint-se en el definitiu 4-1. Vàrem marxar del camp ben xops, abatuts pel resultat i amb la sensació que, un cop més, les coses no havien sortit bé. Tal i com ja fa masses dies que diem.

Arbitratge:

Molt irregular. No va xiular moltes faltes de la defensa local a els nostres davanters que, cada cop que tocaven la pilota rebien una entrada per darrere. També va equivocar-se en decisions que podien afectar al resultat del partit com la més que discutible sessió al porter de la primera part o intentar suspendre el partit a falta de 10 minuts, per la pluja. També va causar molta gràcia el suggeriment de canviar la pilota normal per una pilota taronja perquè havia caigut una mica de pedra al camp... brutal.

En contra :(

-4 gols en contra altre cop... fatal.

-Durant gran part del partit, no vàrem estar a l’alçada. Pèrdues de pilotes de la manera més innocent, falta d’intensitat o voler aguantar massa la pilota als peus.

-Vam deixar-nos portar pel mal arbitratge de l’àrbitre; no hauríem d’entrar en aquest joc.

-No vàrem poder guanyar el partit i dedicar la victòria a en Pedro i al seu pare, que fa uns dies va estar a l’hospital. Ànims Pedro, l’equip està amb tu!

A favor :)

-Hi va haver moments, en què es va jugar la pilota i es va gaudir del futbol (cosa que no havia passat des de feia forces partits).