dilluns, 10 de gener del 2011

EMPAT JUST

La Cabra va empatar 1-1 amb un bon Cantoni en un partit complicat, disputat i amb regust de masses dies de festes a les cames dels dos equips. Massa polvorons. Tot i així, bon partit i un empat que, vist lo vist, va semblar conformar ambdós equips.

Després de reis, torna a venir el futbol, i què millor que un clàssic; La Cabra – Cantonigròs. Es preveia un partit igualat i així va ser. Els dos equips van sortir amb la intenció d’endur-se els tres punts, però el Cantoni semblava més encertat i tenia el control del partit. Sense tenir ocasions clares, però. La Cabra, mentrestant, esperava les seves ocasions al contraatac utilitzant els seus davanters ràpids. Però el primer gol va arribar de les botes de l’equip visitant, que s’avançava així al marcador i responia als mèrits que estava fent. La Cabra, però, lluny d’abaixar els braços va anar a l’atac i, a pocs minuts del final de la primera part, un sac de banda va anar a peus d’en David. Aquest, la va passar a l’Eloi que va deixar una passada boníssima a l’espai per en Marc Rovira que va saber definir en l’un contra un. Empat al marcador i mitja part.

Amb sols un canvi a la banqueta, calia dossificar-se i evitar qualsevol expulsió i/o lesions a dins del camp. Per això, va estranyar a tothom el comportament de l’àrbitre ensenyant una targeta al nostre capità quan aquest li va comentar que s’havia equivocat en una pilota que havia sortit per la línia de córner. Targeta groga. Això va ser el preludi del què seria la recta final del partit... on Sergi, després de comentar un fora de joc no vist pel senyor del xiulet i deixar-li anar un “doncs fixa’t-hi el pròxim cop” l’àrbitre li va ensenyar la segona groga. Llavors, a deu minuts del final, l’altre jugada polèmica; en David rep una falta i, lluny de xiular-la, l’àrbitre li ensenya la groga a ell per queixar-se. En David, rebotat, li discuteix la decisió i l’àrbitre l’expulsa del partit. Va ser així mateix. Llavors clar, la banqueta cabrenca no va poder més i va posar-se a criticar l’àrbitre a crits des de la banda (cosa que, no hauríem de fer). Ell, amb por de sortir escaldat –d’un dels camps amb menys públic i més de bon fer de tot tercera, tots ho sabem- diu que plega i marxa del camp. Durant més de cinc minuts, tant els capitans com els entrenadors van intentar convèncer al jove àrbitre de tornar i jugar el temps que quedava. Al final, va accedir i es van disputar els minuts que faltaven. Els dos equips, fosos de l’esforç, van intentar marcar fos com fos i, després d’una jugada en què un davanter del Cantoni no va arribar a una centrada a dins l’àrea petita boníssima, La Cabra va disposar a l’últim segon d’un u contra u amb el porter rival. Xiulet final i empat que, vist lo vist, ambdós equips van donar per bo.

Arbitratge:

Protagonista. És curiós com alguns àrbitres acaben complicant-se ells solets un partit en què no passa res. Els dos equips van dedicar-se a jugar a futbol i ell es va dedicar a emmerdar-se. La regalada de targetes i expulsions per tonteries (que no va posar a l’acta), juntament amb la fugida a deu minuts del partit... en son un bon exemple del seu afany de protagonisme.

En contra :(

-El mig camp del Cantoni ens va causar molts problemes i ens varen saber jugar en molts moments del partit. Semblaven estar més còmodes ells en el nostre camp, que no pas nosaltres.

-Les expulsions van ser molt i molt rigoroses, això és així, però hem d’evitar caure en provocacions (també arbitrals) i no caure en l’insult des de la banda, també.

A favor :)

-Molt bon partit del nostre porter, que va salvar un parell de dos contra un i un parell de xuts des de fora l’àrea, en què va treure dues manes increíbles.

-Malgrat els torrons i la falta de canvis (només un jugador a la banqueta), l’equip va mostrar actitud i esforç físic. Més d’un, aquella nit estava a casa rebentat estirat al sofà.

-L’empat, vist que l’equip va acabar amb dos jugadors menys, es pot donar per bo.

-En el partit anterior, no vàrem saber guanyar amb dos jugadors més, i en aquest, no vàrem perdre amb dos jugadors menys. Mira, una cosa treu l’altre, no?