dilluns, 24 de gener del 2011

DE MÉS A MOLT MENYS

El partit del passat dissabte davant el CE RODA DE TER B va anar de millor a pitjor en pocs minuts. Després de començar donant una bona cara, el partit va anar derivant en un cúmul de despropòsits fins arribar a perdre els papers i sortir golejat amb un 0-4.

Es fa complicat explicar el partit d’ahir doncs, tot i que es plantejava un partit complicat, la golejada va fer mal no per produir-se, sinó per com es va produir. Els primers minuts van ser cabrencs i l’equip va sortir a totes pel partit. La defensa rodenca no les tenia totes i La Cabra ho aprofitava amb passades a l’espai, córners a favor i pilotes penjades a l’àrea. En Gil va tenir la seva ocasió i en Ramon va rematar amb el cap una pilota que va anar al travesser. S’estava arribant i amb cert perill. No obstant, de mica en mica, el nostre equip es van anar aculant al darrere degut a les arribades per bandes de l’equip de Roda. La primera part va acabar com un preludi del què seria la segona. Se’ns estava avisant d’alguna manera... i així es va arribar a la mitja part.

Calia endreçar una mica certs marcatges i certes posicions, a banda de pressionar buscant el gol. No obstant, el Roda de Ter B va sortir amb la mateixa idea i en una pilota penjada, una mitja volea va acabar a ran de pal fora de l’abast d’en Jordi. Gol en contra i molt per fer. A partir d’aquí, La Cabra no va aixecar cap i feia llàstima veure com s’intentava tot però sense èxit. Per contra, l’equip rival anava arribant amb perill i, en el minut 80, una internada a dins l’àrea es va convertir en un penal clar. El penal es va convertir en gol i els minuts següents de domini rival, es van convertir en arribada i gol. En sols 10 minuts, La Cabra va encaixar tres gols (el tercer d’ells polèmic, doncs venia d’una planxa a la frontal de la nostra àrea no xiulada) fent del tot impossible, no ja perdre, sinó perdre d’una manera digna. Caps cots i la sensació, real, d’haver fet un mal partit. Per sort, d’aquí set dies tenim l’oportunitat de fer un rentat de cara i treure aquest mal gust de boca.

Arbitratge:

Aprovat pels pèls. Tot i no fer errors flagrants ni influir del tot en el resultat, va anar en tot moment de prepotent i mostrant xuleria a tot jugador o persona que s’atrevís a comentar-li alguna cosa. Ell tenia la veritat absoluta i no tolerava cap altre opinió. Partint d’aquesta base, segurament va marxar a casa pensant que havia fet un arbitratge perfecte. Ja us ho dic jo ara, no va ser així ni molt menys.

En contra :(

-Ens vàrem tornar a acular al darrere i així, només pots esperar a que vagin arribant els gols.

-Ens va faltar caràcter i actitud en molts moments del partit.

-En 10 minuts vàrem encaixar tres gols. Això no pot ser. Si has de perdre, intenta perdre amb el cap ben alt.

-Les lesions de jugadors durant el partit en una plantilla ja de per si justa per altres lesions.

A favor :)

-Els primers minuts.

-Les arribades amb perill dels primers minuts; actitud, córners a favor, remats a porteria i al travesser...