NOVA VICTÒRIA... FORA DE CASA

NOVA VICTÒRIA......FORA DE CASA

Corcó 1 - La Cabra 3

El que semblava impensable en temporades anteriors s´està produïnt en la present. La Cabra està traient punts fora de casa i en camps històricament poc propicis.

La Cabra tenia davant seu una nova oportunitat de sumar punts, a Corcó un camp difícil de jugar degut a les seves reduïdes dimensions. La consigna era clara sortir a buscar la victòria per treuren´s el mal gust de boca que ens va deixar la greu ensopegada de la setmana anterior a casa contra el Monasterio (darrer classificat). I també es demanava que no es concedissin al contrari jugades a pilota aturada.

El partit començava igualat i sense gaire control de pilota (cosa habitual en aquest camp). La Cabra feia una bona feina de contenció i cedia lleugerament el domini al Corcó. Els locals va tenir tres o quatre faltes prop de l´àrea que per sort no van saber aprofitar i també un 1 contra 1 que en Tió que va haver de tornar a fer de porter (això ens ho hem de fer mirar) va rebutjar amb el peu. Mentre que els nostres desaprofitaven dues pilotes que es passejaven per dins l´àrea petita del rival. Hi havia tensió ja que els dos equips eren conscients que en qualsevol moment podien encaixar un gol que els compliqués el partit. I va ser en el minut 35 que una falta llençada pel Corcó des de la seva pròpia àrea la nostra defensa no aconsegueix rebutjar i el dorsal nº 7 en una afortunada vaselina marcava l´1 a 0. Es repetia el guió de molts altres partits, el contrari necessitava ben poca cosa per marcar. Ara tocava no defallir i encaixar un segon gol que ens hagués ensorrat.
Just 5 minuts més tard (40´) una jugada per la nostra esquerra arribava als peus d´en Dani que no aconseguia el remat però en David molt ben situat aconseguia l´empat amb un fort xut. Arribàvem al descans amb l´empat a un.

La segona part va ser molt diferent, el nostre equip va sortir molt ben posat i demostrant superioritat física. Vam trobar-nos molt bé sobre el camp i malgrat les dimensions del camp vam començar a tocar la pilota com poques vegades ho hem fet al llarg de la temporada. Amb això s´aconseguia tancar el Corcó a la seva àrea i gràcies al desplegament físic dels homes exteriors (Dani, Pep i Marc Agramunt) entràvem constantment per les bandes posant en perill la porteria contrària.

Va ser al minut 70 quan un córner servit per en Pep, era rematat de cap al segon pal per en Sergi (la millor manera de celebrar el seu 25è aniversari), bon gol i bon partit el seu.

1 a 2 i ara tocava tocar de peus a terra i no cometre els errors habituals i que solen ser fatals. Conscients que tirar-nos enrere hauria estat llençar el partit, l´equip va seguir en la mateixa línia. Atac i més atac que ens permetia tenir bones ocasions de sentenciar el partit, com dos potents xuts d´en Pedro que s´estavellaven al travesser. Però havia de ser un altre mallorquí, en Marc Mulet, que en una de les seves habituals jugades aconseguia marxar de 3 contraris i abans de xutar a porta era entrat en falta dins l´àrea. Penal clar que transformava en Marc Agramunt en l´1 a 3 (Minut 84).

Quedaven pocs minuts i no convenia complicar-nos la vida, vam deixar passar els minuts amb més veterania que en altres ocasions. Fins que l´àrbitre Sr. Morera feia sonar 3 vegades el seu xiulet una per cada punt aconseguit.

Arbitratge:

Sr. Morera. Nomès cal dir el nom d'ell o de molts altres arbitres i més o menys et pots fer a l'idea de com pot haver anat el partit. En aquest cas no va tenir un partit complicat, els dos equips es van dedicar a jugar, tot i que com és normal en ell, permisivitat total, rialletes i quasi cap targeta.

A FAVOR :)

-L'equip va saber remuntar un partit que se li havia complicat amb l'1-0.

-La segona part és una de les millors que es recorden ultimament.

-El físic de l'equip va aguantar molt bé, i va superar de tros al del rival.

-Poc patiment: es va saber jugar sense patir i amb un resultat contundent fora de casa, 1-3.

EN CONTRA :)

- Tornar a començar per darrera el marcador.

Aliniació:

Tió

Edu Àlex Ramon Marc Agr.

Dani Sergi Pedro Pep

Eloi David

Canvis
61´ Marc Mulet per Eloi
78´ Raül per Dani
87´ Joanet per David