diumenge, 28 de febrer del 2010

DESASTRE AMB GOLEJADA

Sabeu d’aquells partits en què no et surt res, jugues fatal, l’arbitratge no ajuda, a l’altre equip li surt tot...? Doncs així va ser el partit d’ahir. Un cúmul de despropòsits (esportivament parlant) que va acabar amb una contundent derrota, a casa nostre, davant del Monestir per 3-6. Horrible.

L’Equip va sortir no tant adormit com en els darrers partits, això sí, però ja es preveia que no seria un partit fàcil. El Monestir, necessitat de punts, venia amb totes les ganes posades i així ho van demostrar, amb algunes jugades inicials de perill. No obstant, va ser La Cabra qui es va avançar al marcador després d’un bon xut de Miqui que el porter no va poder blocar, i Raül va rematar a plaer fent pujar al marcador el primer gol. Pocs instants després, una pilota perduda al mig del camp, acabava amb una bona jugada del Monestir que amb un fort xut marcava el gol de l’empat. Pilotes com aquesta, no es poden perdre el mig camp, i al llarg del partit, n’hi va haver moltes d’aquestes... i així va anar. En fi, l’1-1 no va durar massa estona, i després d’una altre pilota perduda, el Monestir va marcar el seu segon gol. El nostre equip no es trobava gens còmode en el seu propi camp, per contra, el Monestir sí (i això que ells juguen en un camp de gespa artificial. La Cabra, tot i així, va disposar de nombroses jugades d’atac per una i altre banda, i també de centrades des de línia de córner que no s’aconseguia materialitzar. I ja se sap, qui perdona... ho acaba pagant. El Monestir també arribava, i causava perill. Per sort, es va poder arribar a la mitja part amb aquest resultat. Calien moltes coses per canviar, però sobretot faltava actitud i no precipitar-se. L’equip no s’ho estava passant bé jugant a futbol... i així és complicat endur-se els punts.

La segona part va ser pitjor que la primera. El Monestir jugava com mai, i practicava un joc directe i efectiu. Per contra, La Cabra havia intentat guanyar efectivitat jugant amb 3 defenses per posar un davanter més. El canvi de sistema no va causar l’efecte esperat... ans el contrari. En un tres i no res, l’equip es va trobar amb un sac de gols en contra. Deixant a banda els 2 gols de la primera part, la resta dels 4 gols (dels 6 del resultat final) del Monestir, van ser de contraatacs d’un contra un amb el nostre porter. Eren passades llargues, molt al límit del fora de joc, que habilitaven aquestes situacions. En Tió, el nostre jugador-porter provisional, poc podia fer en jugades tant clares. La impotència, el veure que cada contraatac acabava en gol, el fet de que aquell dia no et surti res de res... va afectar a l’actitud de l’equip. Es seguia intentant-ho, i tant que sí, i amb pilotes centrades, córners i faltes, l’equip intentava reduir distancies... però es palpava en l’ambient (per contra d’altres dies) que la remuntada era poc factible. Ni tant sols un bon xut directe de falta picada per Àlex, ni un remat a línia de gol de Dani (que van fer pujar el 2 i el 3-6 al marcador) van servir de poc més que per sols maquillar el marcador. El partit va acabar, per misericòrdia del nostre equip. Destacar sols, la bona actitud d’alguns jugadors del Monestir... en contra de l’actitud d’alguns altres del mateix equip; sobretot xuleria final davant un resultat així, certa violència en algunes accions, i una afició que... millor no en dic res. Suposo que hi ha de tot, com en tots els equips.

Amb partits com aquest, es veu ben bé que aquest equip (el nostre) és capaç d’una de freda, i una de calenta. El futbol és així, diuen. El millor de tot? Després d’un partit així, només es pot millorar. Cal analitzar bé els errors comesos, no tirar-ho tot per la finestra ni abaixar els braços, i estar convençuts de que d’aquests partits, se’n pot aprendre molt de futbol.

Arbitratge:

Deficient. Si bé no va influir en el resultat final, en tot moment va estar molt irritable, no va tallar certes accions i/o sortides de to dels jugadors i es va dedicar en excés a repartir targetes a tort i a dret. També es va menjar (en opinió personal) algun que altre fora de joc que sí era. A més, no està a la forma adient per poder arbitrar en condicions, i això comporta que moltes de les jugades, les xiuli de lluny (pilotes que surten o no per la línia de córner o pel fora de banda, etc...).

A FAVOR :)

-Que el partit acabés.

EN CONTRA :)

-El joc, el caràcter, l’actitud...

-El resultat, sobretot.

-Molts gols encaixats i poca efectivitat al davant.

Els jugadors del partit...

3 punts: Ramon

2 punts: Àlex

1 punt: Dani