diumenge, 7 de febrer del 2010

CLATELLOT


La Cabra jugava ahir a casa després de tres partits sense fer-ho i vist els darrers partits, s’esperava si més no, puntuar. No va ser així, i La Cabra va perdre per 0-2 amb el Sant Boi. Un bon clatellot que ens va fer baixar dels núvols, doncs ni el joc ni l’equip va estar a l’alçada del què l’afició es mereix.

La Cabra sortia ahir amb la intenció d’iniciar la remuntada que feia partits es pronosticava, veient com s’havia començat aquesta segona volta. No va poder ser, i la primera part va ser un bon reflexa de com va anar el partit. El Sant Boi és un dels equips que, com nosaltres, encara té camp de sorra... i es va notar. En tot moment ens van saber jugar i tenien el control de la pilota. A més, el seu jugador de dorsal número 8, feia el què volia i va fer anar de corcoll al nostre equip durant tot el partit. A més de no tenir la pilota, La Cabra no sabia aprofitar-se dels contraatacs que tenia. I això és un problema, doncs el contraatac és la nostra principal arma. Els nostres davanters semblen gafats, i la situació no sembla millorar per ara. El millor de la primera part va ser poder arribar sense cap gol encaixat al descans vist el mal partit que s’estava fent.

La segona part va començar com la primera, i la defensa del Sant Boi semblava estar molt còmode davant la poca arribada del nostre equip. El 0-0 va seguir durant molts minuts, i mica en mica, el partit s’anava escalfant. El Sant Boi va començar a repartir i tant el seu capità com algun dels seus defenses, o el seu jugador de dorsal número 10, van provocar faltes i agressions no sancionades per l’àrbitre. Vist això, els nostres jugadors van acabar enganxant-se més d’una vegada sense arribar als cops de puny, però si amb espentes per una i altre banda. Amb tot això, en Morera s’ho mirava de lluny... I els de Sant Boi diran “oh, però nosaltres vàrem acabar amb dos jugadors menys per expulsió!”. Doncs sí, però la targeta vermella directa va ser per dir “burro” a l’àrbitre, i l’altre (la que era la segona groga) també per fer no se quin comentari també a l’àrbitre (ja als minuts finals). Sigui com sigui, minuts abans de rebre el gol, La Cabra va disposar de la seva ocasió més clara en la que David no va poder arribar a la centrada de Miqui. Llavors va arribar el gol del Sant Boi, després d’un molt bon contraatac en què el seu jugador (el del dorsal número 8) va rematar de cap una bona centrada. Aquí el nostre equip es va enfonsar una mica més... i no semblava capacitat per remuntar, tal i com ho va fer la setmana passada. Ja en temps de descompte, una pilota llarga va acabar a peus del davanter contrari i aquest, pràcticament sol, va definir i va fer pujar així el 0-2 definitiu. Mal partit de La Cabra, mal resultat, males sensacions... i mal arbitratge? Doncs també.

Arbitratge:

Morera. Amb això en tindria prou per resumir-ho, oi? Doncs no. Diré més. Morera, retira’t. Es pot acceptar (com dic sempre) equivocar-se en certes decisions, en no veure un fora de joc, en xiular un penal dubtós... però hi ha tres coses que un àrbitre com cal hauria d’evitar. Una és buscar protagonisme, l’altre és influir en el resultat del partit, i la tercera és permetre que els jugadors es busquin la llei per la seva banda. M’explico. El futbol és un joc, i com a tot joc (barra esport) té unes regles per complir. L’àrbitre és l’encarregat de fer complir aquestes regles. Una entrada per darrere, una agressió o un encarament entre jugadors és sempre targeta. Si no ho és... això és el far west. I què passava al far west? La gent s’agafava la llei per la seva banda i la violència fa acte de presència. I en el partit d’ahir, va anar d’un pèl que no acaba amb baralla el partit per culpa d’aquest senyoret. Els jugadors de La Cabra ja comencem a tenir els ous plens de rebre i rebre i no dir res (parlo de partits com els d’ahir i el de Vinyoles, en especial), i clar, ahir les tensions es van convertir en realitat. Per això aviso, àrbitres (si és que algun d’ells llegeixen aquest bloc), no deixeu embrutar el partit. Si s’ha d’expulsar algú, doncs s’expulsa. Tant si és del meu equip, com de l’altre. Això sí, valoreu la capacitat de fer mal... una entrada al turmell per darrere anant a fer mal, o una agressió, és vermella directa. Ara bé, vermella per dir burro a l’àrbitre...? En fi, una mica més de sentit comú, no? Ah, per si no havia quedat clar; Morera, retira’t.

A FAVOR :)

-No es va fer mal a en Morera, ni a cap jugador de l'equip rival. Poc més a destacar ahir... la veritat.

EN CONTRA :(

-Molt mal partit per par nostra.

-No es va saber jugar, la davantera segueix no estan a l’alçada de la resta de l’equip i no es marca, en dos contraatacs ens van saber matar el partit...

-L’arbitratge ens va treure encara més del partit... i tal i com diu Guardiola (tots de peu), per als jugadors, l’àrbitre no ha d’existir, i si et xiulen 3 penals, doncs tu has de fer 4 gols.

Els jugadors del partit son...

3 punts: Pedro

2 punts: Ramon

1 punt: Miqui



1 comentari:

Unknown ha dit...

Ara feia temps que no comentaba cap crònica, tot i així les llegeixo totes, el que passa que aquesta crec que és digna de comentar, principalment pel tema que ahir ja varem comentar tots plegats i és que en una crònica com aquesta es veu que s'accepta la mala actuació de l'equip, que no s'ha estat a l'alçada i no només es culpa a l'àrbitre del mal partit que ha dut a terme, sino que es parla amb objectivitat i quan s'ha de criticar es critica i quan s'ha d'elogiar, s'elogia. Així es forma un gran equip. Per tant... ànims i Visca La Cabra!!