diumenge, 13 de desembre del 2009

SOBRESSADA TEAM; LA CONNEXIÓ MALLORQUINA DONA VIDA A LA CABRA

Ahir La Cabra va guanyar a casa al Borgonyà per 3-1 desplegant un joc directe, atractiu i amb molta arribada. Els tres gols de La Cabra van arribar de les botes (o el cap, en dues ocasions) de part dels mallorquins Àlex i Marc de l’Equip cabrenc. D’aquesta manera, l’equip sortia d’una mala ratxa de 5 partits seguits perdent. Victòria, i de quina manera!

La primera part del partit va servir per encarrilar el què seria el partit; un joc poc vistós, molt directe i amb una Cabra totalment bolcada a l’atac aportant perill a la porteria contraria. Una mostra en va ser el xut d’en David que es va estavellar en tot l’escaire de la portaria rival, però sense que la pilota entrés. També en córners, on en un d’ells, Àlex rematava a plaer (i amb molta potència) afusellant el porter rival que, malgrat posar-hi les mans, no podia evitar que la pilota entrés. 1-0 a favor de La Cabra i amb tota la segona part per endavant.

La segona part va començar força igual, si ve el Borgonyà va arribar més d’un cop amb perill a l’àrea cabrenca més per mèrits (o més aviat, demèrits) propis de La Cabra, que semblava donar vida a l’equip rival. A més a més, les ocasions d’atac de La Cabra, no acaben entre els tres pals... i així era difícil marcar. El gol rival va arribar, en una de les poques jugades d’atac del Borgonyà en què, desgraciadament, el mateix Àlex va marcar en pròpia porta al intentar refusar una pilota. L’1-1 va semblar donar vida per moments a un Borgonyà que no es trobava gens còmode en el camp però que en més d’un cop arribava a la nostra porteria amb superioritat de davanters. No obstant, aquesta sensació va durar poca estona, i La Cabra es va bolcar a l’atac aprofitant-se dels canvis de la segona part al fer entrar jugadors frescos. Un d’ells, en Marc (també mallorquí), i després d’una bona jugada, va fabricar ell solet el 2-1. La Cabra es tornava a avançar al marcador. Tot i el fet d’anar per davant, l’equip seguia atacant, i bona mostra d’això en fou dos xuts de Pedro (molt actiu en tot el partit i demostrant que sap jugar a futbol, i molt bé); després d’una bona jugada col·lectiva, un dels xuts va anar a parar fora de porteria per poc, i l’altre el va aturar el porter... encara no sap com. Es van disposar de molts córners, i en un d’ells, l’Àlex rematava per segona vegada a la porteria i feia pujar el 3-1 definitiu. D’aquesta manera, els 4 gols d’ahir venien amb denominació d’origen; de mallorca! I d’aquí el títol de La Crònica. El partit va acabar amb aquest bon resultat, i d’aquesta manera, La Cabra sortia de la mala ratxa de derrotes consecutives (5 partits perdent) i mostrava bones sensacions de cara als pròxims partits.

Arbitratge:

Molt justet i desafortunat en moltes ocasions. En faltes o targetes clares, es va desentendre completament d’amonestar els jugadors rivals. Com en unes mans clares d’un últim home, o una falta a un jugador que s’escapava sol de cara a porteria. Malgrat tot, el seu arbitratge poc encertat, no va afectar el marcador ni perjudicar en excés cap dels dos equips (cosa que, vist els darrers partits, és molt d’agrair).