divendres, 30 d’octubre del 2009

3 PUNTS MÉS!

Ahir es van disputar els 13 minuts que faltaven del primer partit de lliga davant el Vinyoles. No era fàcil enfocar un partit de 13 minuts, tot i tenir el marcador a favor 1-0, un quart d’hora pot donar per molt. No obstant, La Cabra va sortir endollada i el partit va quedar així; 2-0 a favor de La Cabra. 3 punts més!

Com que ja vàrem fer la crònica del partit en el seu moment (la trobareu en el bloc, uns quants posts més avall), ens centrarem sols en els minuts disputats ahir. Era complicat, el resultat era favorable però no per anar de sobrats a esperar que passessin els minuts, i calia sortir amb un “pla mestre” per afrontar el partit. Calia esperar un Vinyoles llençat a l’atac, amb línies molt avançades i penjant totes les pilotes possibles esperant, almenys, igualar el partit. Així doncs, les consignes dels entrenadors de La Cabra varen ser molt clares: res de tancar-se a darrere, no complicar-se la vida, evitar faltes perilloses o a la frontal i fer que la davantera jugués com si es tractés de la primera defensa pressionant i evitant la sortida de pilota. I és clar, intentar marcar un gol més.

Aquest era el plantejament inicial, però tal i com sol passar en molts temes de la vida, la cosa no surt com s’espera. I no ho dic per La Cabra, sinó pel Vinyoles. No puc dir quin era el seu plantejament, però fos quin fos, l’àrbitre els hi devia fer canviar al minut dos del “partit” d’ahir al assenyalar unes mans claríssimes (de les més clares que he vist en me vida; pràcticament la va agafar al vol) dins l’àrea. Penal claríssim. Marcel (autor del primer gol en el partit “d’anada”) es va encarregar de marcar i fer pujar el 2-0 al marcador. A partir d’aquí, La Cabra va mantenir les seves consignes d’actuació. Del Vinyoles (espero que no estigués en el seu guió) no es pot dir el mateix, doncs es va dedicar a repartir i fer faltes a tort i a dret. Només dir que un jugador va ser expulsat per dues targetes grogues, i dos jugadors més van ser amonestats. I perquè l’àrbitre va ser permissiu; en podia haver expulsat 2 jugadors més com a mínim.

En fi, els minuts van passar ràpid amb el partit de cara, i el xiulet final de l’àrbitre va confirmar la victòria de La Cabra.

A FAVOR :)

- No era un “partit” fàcil. Calia estar molt i molt concentrats, i l’equip va respondre.

- 3 punts més, ara sí.

- Bon plantejament dels 13-15 minuts a disputar.

EN CONTRA :(

- No hi ha res a dir en aquest aspecte.

Els jugadors del partit son (inclou els 75 minuts disputats el primer dia, i els 15 d’ahir) ...

3 punts: Marcel

2 punts: Pep Erra

1 punt: Jorge

P.D: Demà hi ha partit; La Cabra – Corcó. A les 15:30 comença el partit!