diumenge, 25 d’octubre del 2009

PARTIDÀS I... VICTÒRIA!!!

Aquesta és una d'aquelles cròniques que esperavem fer des de fa temps. La Cabra va jugar ahir un dels millors partits dels que jo recordo, i va sumar els tres primers punts fora de casa (cosa impensable l’any anterior). Va atacar i dominar el partit des del minut 1 fins al final i va acabar guanyant 2-4 a fora de casa, al camp del Monasterio. I el marcador es va quedar curt!

Pocs cops s’ha vist una Cabra tant enxufada com la que va sortir ahir al camp. El domini i l’atac era seu i el partit es duia a terme a camp contrari tota l’estona. Per això va estranyar que el primer gol arribés a favor del Monestir en un xut ras al pal imparable. Gol en contra. No obstant, si La Cabra sap jugar en una situació concreta és aquesta; amb un marcador en contra. En una jugada següent, La Cabra va apelar al fair play i, amb un atac de 3 contra 1, va tirar una pilota fora perquè es pogués atendre un jugador contrari. Pocs equips, perdent 1-0 haguéssin fet el mateix, d’això n’estic segur. Minuts després es feia justicia i la “connexió mallorquina” funcionava; Marc, a pase llarg d’Àlex, marcava el gol de l’empat de mitja volea per sobre del porter. El gol va resultar polèmic doncs l’equip contrari reclamava fora de joc. Fos o no fos fora de joc, les seves queixes a l’àrbitre no van evitar que el gol pujés al marcador, però si varen aconseguir que a partir de llavors (i tal i com va passar a la segona part) l’àrbitre ens pités fora de joc tota posició dubtosa. El partit va seguir, i en una altre bona jugada, Marc Agramunt, a mitja volta, va centrar una pilota al segon pal que Marc Rovira rematà de cap a dins la portaria. La Cabra havia remuntat el partit i el tercer va arribar minuts més tard dels peus del capità Jordi Tió que, a xut de falta de fora l’àrea, va afusellar el porter contrari. Amb un 1-3, i apunt d’arribar a mitja part amb un resultat molt favorable, l’arbitre va fer una de les seves i va pitar una falta directa dins l’àrea al porter de La Cabra per no sacar la pilota prou ràpid. La cosa no va anar a més, i el Monastir no va aprofitar aquest regal. Mitja part.

La segona part va començar com la primera, amb una Cabra llançada a l’atac (no ens enganyem, no sabem jugar amb un marcador a favor i matar el partit; estem acostumats a anar a pel partit amb resultats adversos) i un arbitratge força, força dubtós. Com ja hem dit, tota jugada era fora de joc i més tenint en compte que el Monestir jugava amb una defensa molt adelantada. També, i tal i com havia passat la primera part, el joc s’havia endurit per part de l’equip contrari i moltes faltes de tarjeta clara, van ser pitades amb prou feines. Entre aquestes faltes, i els fores de joc, La Cabra va semblar perdre una mica els papers i l’àrbitre va aprofitar per inflar l’equip a tarjetes per protestar. Per contra, l’equip rival va disposar d’un parell de jugades en fora de joc claríssim que l’àrbitre no va pitar. Repeteixo, malgrat el resultat, un arbitratge molt tendenciós. Per sort, una bona jugada d’en Marc Rovira va acabar al fons de la xarxa contraria, i feia així el seu segon gol del partit. Amb aquest resultat, La Cabra va disposar de 3 o 4 ocasions molt clares per ampliar el marcador a peus de l’Eloi i d’en Dani (amb un xut al pal a porteria buida d’aquest últim), però no es va marcar, i en una jugada aïllada, l’equip rival va fer el 2-4. No va arribar la cosa a més, i el partit va acabar amb un dels partits més complerts d’aquest equip. No cal dir que ja feia dies que hi havia bones vibracions, i ahir es va demostrar que hi ha equip. No hem guanyat la lliga, ni la Champions ni res i sí, només son 3 punts, però... un partit que guanyem de carrer i fent bon joc, disfrutem-lo, no!?

A FAVOR :)
- Primera victòria! (a esperes dels 13 minuts que falten per jugar del primer partit).
- Molt bon joc; ofensiu, control, amb gol... partidàs.
- No recordo l’últim cop que l’equip va marcar 4 gols.