diumenge, 4 d’octubre del 2009

DURA DERROTA

Un mal partit de La Cabra que acaba amb una contundent derrota a casa davant el Sant Quirze per 0-3. Malgrat tot (i amb aquesta tendència que ens caracterítza el blog de ser positius), l’equip local va atacar i plantar cara. També va tenir les seves oportunitats que malhauradament, i tal i com va passava en el partit anterior, no es van materialitzar. Falta gol.

La primera part va començar amb La Cabra plantant cara a un equip que, de seguir amb el joc i l’actitut mostrada en el camp, estarà força amunt en la classificació. No es tenia del tot la pilota, però tampoc s’anava a remolc del contrari. Al cap de pocs minuts, el primer canvi es feia abans d’hora per lesió de Marc. Poc després, una sortida en fals del porter local va acabar amb el primer gol en contra. Això sí, cal dir que el porter de La Cabra es va mostrar d’allò més solid en tota la primera part salvant un parell de un contra un que molts ja donaven per gol segur. També s’ha de dir que transmet tranquilitat i es fa respectar, cosa molt a tenir en conta en un porter. La Cabra també va tenir les seves ocasiones, com un xut d’en Miqui amb l’esquerra que va topar amb el travesser de la portaria contraria.

En el segon temps l’equip va surtir més adormit del normal, i va recordar força (malhauradament) a l’equip de l’any passat; falta d’actitut, errors de passada i el no despertar-se fins que et fan un gol. I així va ser, fins que els cabrencs no van rebre el segon gol, no es van despertar. L’equip va començar atacar i al llarg de la segona part, si ve no es tenia el control de pilota (els dos equips semblaven haver arribat a la mateixa conclusió; en aquest camp només s’hi podia jugar al “patadón”) sí que es tenien ocasions. Tant Miqui, com Joanet com en Dani van desposar d’ocasions clares per marcar i igualar el partit. Sobretot aquest últim que, entre el primer partit de lliga i aquest segon, ha fallat 4 cops ocasions clares de marcar. Que s’ho fagi mirar, la veritat. En fi, per fallar... s’han de tenir ocasions, diuen! Quedem-nos amb això! Amb tot plegat, va arribar el tercer del Sant Quirze. També s’ha de mencionar dos penals no pitats per l’àrbitre (amb una actitut força xulesca en alguns moments davant les queixes de l’equip local), un a en Marcel i l’altre a en Joanet. No es pot culpar l’arbitratge de la derrota, ni molt menys, però son “detallets” que o bé t’enxufen al partit o et despenjen del tot. El partit va acabar amb aquest 0-3 amb derrota de l’equip local, per mèrits pròpis.

A FAVOR... :) Es tenen ocasions, es va plantar cara a un equip que de ben segur estarà a davant, malgrat el resultat un molt bon partit del porter.

EN CONTRA... :( Mal resultat, poc gol, falta d’actitut, hi va haver moments que varen recordar errors de l’any passat.