diumenge, 11 d’octubre del 2009

SEGONA DERROTA

La Cabra perd els tres primers punts fora de casa davant el Sant Boi. El resultat de 2-0 a favor dels locals no fa justicia als esforços dels cabrencs en la segona part per, com a mínim, empatar el partit.

Tercera jornada de lliga i el primer partit fora de casa. En els dos anys anteriors, La Cabra (com a equip local) havia guanyat al Sant boi, mentre que en camp contrari n’havia sortit escaldat. El partit es presentava interessant, doncs. Malhauradament, l’estadística es va cumplir i el nostre equip va perdre. La primera part va començar força igualada, amb algunes ocasions d’atac per part dels cabrencs, que presentaven una davantera totalment nova d’aquest any amb en Miqui i en Marc com a jugadors més avançats. El Sant Boi també va posar l’ai al cos amb una pilota per sobre el porter que va acabar tocant al pal i sortint a fora. Minuts més tard, en una jugada calcada a aquesta, el davanter del Sant Boi va marcar. En aquesta jugada es va reclamar posició en fora de joc del davanter, però l’àrbitre no ho va veure així. A partir d’aquí, La Cabra va semblar abaixar els braços o perdres en el partit i, per les dues bandes, l’equip local entrava i centrava a plaer posant la porteria en perill en més d’un, dos i tres cops. Amb tot, el Sant Boi no estava còmode i malgrat anar per davant del marcador, les disputes amb l’àrbitre van ser constants rebent així vàries tarjetes grogues per protestar. Que arribés la mitja part, fou el millor d’aquells 10 minuts caòtics per La Cabra.

La segona part va seguir com gran part de l’afició del poble esperava; l’equip que perdia volia remuntar fos com fos, i l’equip que anava per davant intentava sentenciar. La Cabra, malgrat no tenir el control total de la pilota, ni molt menys, es va llençar a l’atac. Les ocasions van arribar, ja fos a pilota parada, a centrades des de les bandes a pilota parada o en córners. En Pep, mig-campista esquerrà es va situar al mig camp per ajudar a la mitja, i en Marc (lateral) va passar a mig per intentar causar més perill. En Marc mateix, va estar a punt de materialitzar el gol de l’empat en una bona jugada personal. Pocs segons després d’aquesta jugada, l’equip local portava a bon terme una jugada de contratac i la pilota acabava dins la porteria dels cabrencs. Així doncs, s’havia passat del possible empat al 2-0 en sols un minut. Una gerra d’aigua freda queia sobre l’equip, ja molt cansat i sense forces ni temps per girar el marcador.

A FAVOR :)
- Hi ha arribada
- Els jugadors nous es van adaptant força bé i postren coses molt interessants
- No s’abaixa els braços davant un resultat advers, hi ha ganes.
- No s’entra, com passava en altres anys, en el joc o les decisions de l’àrbitre.
- En David va tornar a jugar després de varis mesos sense poder-ho fer per lesió.