diumenge, 28 de setembre del 2008

Jornada3: La Cabra 0 - 4 Ribetana

DERROTA PSICOLÒGICA

Resultat decepcionant al camp de la cabra amb un 0-4 a favor de la Ribetana en un partit on es va veure una mentalitat totalment diferent per part dels dos equips. Tant en joc com en possessió de pilota, La Cabra no va desentonar, però dir que l'equip no va jugar malament i perdre per un resultat tan ampli demostra que hi ha un problema. Un gran problema de motivació en creure que l'equip pot capgirar un resultat o pot guanyar.
El partit va començar amb els jugadors locals mirant als núvols, sense posicionar-se bé al camp i sense mossegar, en canvi la Ribetana tot i no fer un bon joc, es notava que anava pel partit; que el volien guanyar. Al minut 23, un rebuig des del mig del camp va anar a la frontal de l'àrea fins on el porter va sortir a agafar la pilota amb la pressió d'un jugador de Ribetana, agafant-la al límit de l'àrea. L'àrbitre no ho va veure així i va assenyalar falta considerant que l'havia agafat amb les mans fora l'àrea. Les protestes no van servir de res i la discussió es va resoldre amb una targeta groga pel porter. La falta llançada va acabar al fons de la porteria incomprensiblement després de passar per davant tant de defenses com davanters.
La Cabra a partir d'aquest gol es va despertar i va pressionar més, creant alguna ocasió. La defensa dura de l'equip contrari va controlar en tot moment les arribades fins arribar a la fi de la primera part. A la segona part els cabrencs van sortir motivats i molt posats en atac, així que durant els 20 primers minuts el control va ser seu i van fer treballar de valent a la defensa de la Ribetana i, en alguna ocasió, al seu porter. L'empat es veia molt a prop, però com ja se sap en aquest esport o es materialitzen les ocasions o ho pots pagar molt car. I així va ser. Una jugada per la banda de la Ribetana va aconseguir el gol que els posava amb un tranquil 0-2 al minut 30. A partir d'aquí, els jugadors de la cabra es van desmoralitzar totalment a causa dels resultats que els precedeixen i de la poca eficàcia a davant. L'equip es va veure superat i sense opció d'aconseguir girar el resultat, i amb la moral totalment per terra, els dos gols següents van arribar amb 5 minuts de diferència, amb nul·la resistència per part de l'equip local.
Aquest equip no juga malament, no és pas el pitjor, però l'aspecte psicològic en el futbol hi fa molt i en aquest equip li falta creure-s'ho, saber que pot guanyar i remuntar qualsevol partit.