dimecres, 17 de setembre del 2008

Jordi Noguer Bau, Entrenador















Algunes dades més...
- Jordi Noguer Bau
- 37 anys
- Casat i amb una filla
- Agent financer
- Com a jugador: Vic, Remei, Santa Eugènia, Gurb i La Cabra
- Com a entrenador: Remei, Vic i La Cabra
- Sóc de Vic
- Del Barça a mort
- U2 i Guns´n Roses


"hem d´aconseguir la contundència que ens va faltar en molts partits de la passada temporada"


Com varen ser els teus inicis a La Cabra?

Vaig arribar-hi la temporada 97-98 com a jugador i hi vaig jugar 8 temporades les dues primeres a 2ª Regional i les altres sis a 3ª Regional.

Perquè vas deixar de jugar a futbol? Encara estàs en forma, fas l’entrenament amb els jugadors.
Vaig deixar el futbol de forma competitiva als 34 anys, arriba un moment que veus que els partits es fan molt llargs i ja no jugues per disfrutar. Faig els entrenaments i em trobo bé físicament, però per fer front als partits es necessita una punta de velocitat i una xispa que si no es tenen no té sentit continuar.

Què et va fer decidir tornar com a entrenador?
Quan vaig deixar de jugar vaig seguir anant als entrenaments per mantenir una mica la forma i al cap de 2 temporades l´Enric em va demanar si ho volia agafar. Després de parlar-ne amb la família em va fer gràcia i ho vaig acceptar.

Com valores l’any anterior? Aspectes negatius, i positius?
En línies generals positiu. Destaco el compromís dels jugadors en l´assistència als entrenaments i partits i també que vam tornar a fer una pinya al vestidor.
Aspectes negatius no en vaig trobar cap, però s´ha d´entendre que vam fer un equip nou i ens va faltar experiència (començant per l´entrenador) i això ens va impedir quedar en millor posició a la lliga.

Com planteges aquesta nova temporada? Objectius, convocatòries, entrenaments, equip...
Aquesta temporada l´equip ja és una mica més expert i amb 5 o 6 reforços que hem aconseguit l´equip ha de ser més competitiu, aquest ha de ser l´objectiu. També es demanarà encara més assistència als entrenaments. De totes maneres demano paciència si els resultats no acompanyen de bon principi, amb el treball que estem fent tots segur que arriben.

Com valores les noves incorporacions?
Son jugadors que aportaran més consistència en el joc i també compromís amb l´equip.


Ara l’equip disposa d’un segon entrenador, que ja coneixies, què creus que pot aportar a l’equip?
Fa molts anys que conec l´Abel i compleix el que jo buscava per aquest any. De fet no es tracta del segon entrenador, jo volia tenir una persona al costat amb qui compartir d´igual a igual tota la tasca esportiva pels entrenaments i partits. S´ha implicat des del primer moment i segur que beneficiarà en el rendiment del grup.

I l’entrenador de porters?
En Lluís Jordà ha d´aportar la seva experiència als porters, va jugar molts anys de porter a La Cabra i per tant coneix molt bé la casa.

Creus que hi ha una plantilla massa llarga? Es bo o dolent?
La plantilla per comença la lliga és de 23 jugadors. Pot semblar excessiva però s´ha de tenir en compte que no disposem d´un juvenil, i s´han de preveure tots els contratemps que poguem tenir durant la lliga.El que sí demano és paciència als qui no comencin jugant els primers partits ja que hi haurà minuts per tothom. Crec que en el fons l´elevat nombre de fitxes ha d´incidir en millorar el rendiment personal de cada jugador.

Com veus a l'equip mirant per línies?
La porteria ens queda més ben coberta al tenir 2 porters.
La defensa ha incorporat algun element amb molta experiència i hem d´aconseguir la contundència que ens va faltar en molts partits de la passada temporada. El mig del camp crec que és la línia més reforçada respecte l´any passat. Aquesta línia ha de donar-nos l´equilibri necessari per jugar més com a equip.
La davantera segueix pràcticament igual. Entre els que hi havia i algun experiment que volem fer hem de posar remei a la assignatura pendent de l´equip, el gol.

Com has vist la pre-temporada? Què t'ha sorprès més?
A nivell d´entrenaments hem treballat molt dur i el que més m´ha sorprès ha estat que als jugadors s´els veu contents per la feina feta tot i patir una mica entrenant.
Els partits de pre-temporada han set contra equips superiors al nostre però en tots ells hem tingut fases en les que l´equip ha estat molt ben posat en el camp i donant una bona imatge. M´ha sorprès gratament la ràpida integració dels jugadors nous.

Ha quedat algun fitxatge que t'hagués agradat fer?
Ens hauria agradat tenir reforços en cada línia per tant, com he dit abans, hauria anat bé poder comptar amb un davanter més. Tot i així estic satisfet amb la plantilla que tenim per començar la lliga.

Veus bon ambient dins l'equip?
L´ambient crec que és molt bo, però com a tots els equips uns bons resultats encara hi ajudarien més.

Què penses del tema Gurb-Cabra en el tema del camp de gespa artificial?

Serà molt bo per l´equip poder fer els entrenaments en camp de gespa artificial. I considero correcte que La Cabra segueixi jugant els partits en el seu camp de tota la vida, crec que forma part de la identitat del club.

Creus que li queda poc al camp de la Cabra?
No tinc constància de que hagi de passar res al camp de La Cabra. De totes maneres no em correspon a mi parlar d´aquest tema.

Quina opinió et mereix et tracte que reben el Gurb enfront la Cabra per part de l'Ajuntament? Et sents discriminat com a club?
No conec massa la situació. Si el tracte rebut per ambdós clubs és el mateix, ho trobo correcte. Si La Cabra està discriminat seria bo que s´en parlés amb l´Ajuntament i s´hi posés solució.

Estàs content en com sestà portant la directiva de la Cabra?
La Junta de La Cabra feia anys que era la mateixa i aquest any ha incorporat cares noves. Crec que amb gent nova disposada a col.laborar el club hi guanyarà.

Voldries dir alguna cosa més?
M´agradaria acabar aquesta entrevista agraint al Base Vic-Remei per cedir-nos les seves instal.lacions per a fer els entrenaments mentre el camp del Gurb està en obres.

I també felicitar en Dani i en David per la iniciativa de tirar endavant aquest blog al qual animo a participar a tota la gent que estima el club i als aficionats al futbol més modest.


D&D