dilluns, 15 de setembre del 2008

Jor.1: La Cabra 0 - 1 Sant Vicenç de Torelló

DERROTA PER LA MÍNIMA DE LA CABRA DAVANT DEL ST. VICENÇ

La Cabra va caure per 0-1 a casa davant del St. Vicenç de Torelló en la primera jornada de lliga.Els Cabrencs van dominar força estona de la primera part i van crear algunes ocasions de gol, una de força clara, però sense arribar a concretar-ne cap. Sota una pluja que anava i venia, el St. Vicenç també va arribar a crear alguna ocasió, més propiciada per desencerts de la Cabra que no pas per mèrits propis. I d'aquesta manera amb la falta d'encert es va arribar al descans amb el 0-0.
A la segona part el St. Vicenç, va sortir amb una altra mentalitat, dominant i amb una mica més d'intensitat, cosa que va propiciar el gol al minut 6 a centro ras per la banda esquerre i remat fàcil del davanter. A partir d'aquí, la cosa va canviar i el partit es va embolicar amb moltes aturades del joc per faltes o queixes a l'àrbitre. Els jugadors del St. Vicenç van rebre tres targetes grogues, totes per protestar. Cap al final del partit, la Cabra va atacar més, però només arribava amb pilotes penjades, i la defensa del St. Vicenç; ben col.locada, no va tenir masses dificultats per aguantar el resultat.
Un partit ajustat, on l'equip local es podia haver endut tranquil.lament algun punt, però la falta de gol va determinar el resultat.

Declaracions:
"La llàstima ha set que no marquéssim" , president.
"L'equip es mereixia més, però el gol no ha arribat. Hem de tenir e compte que és el primer partit i no per això ens hem de desanimar" , Jordi Noguer; entrenador.
"Aquest any hi ha millor equip; els resultats arribaran" ; Vall, simpatitzant.
En properes edicions de "La Crònica" s'incorporarà fotografies dels partits. Demanem disculpes per encara no poder oferir aquestes aplicacions i agraïr a tota la gent la bona acollida del blog, entre ells a tota la junta directiva, equip tècnic i jugadors. També als fotògrafs de l'equip; l'Adelaida i en Nando. Moltes gràcies!