divendres, 26 de setembre del 2008

Abel Puigdollers Roma, Segon Entrenador

Algunes dades més...

- 35 anys
- Solter
- Comercial
- Equips anteriors: Des dels 7 anys i fins acabar de juvenil al Vic, i després fins als 28 anys a Santa Eugènia.
- De Vic
- Del Barça, evidentment
- M'agraden molts estils de música, però si n'haig de triar un és U2






"El futbol és un esport d'equip, col·lectiu, i per tant els objectius individuals han d'anar lligats als de l'equip"

Quin és el teu passat esportiu? On has jugat?
Com ja he dit abans, vaig passar per tots els equips de futbol base del Vic, i després vaig anar a jugar a Sta. Eugènia, fins que vaig plegar als 28 anys.

Coneixies la Cabra?
Evidentment. Tots els que hem estat vinculats al futbol a la comarca d'Osona coneixem La Cabra.

T'hi havies enfrontat mai en la teva època com a jugador?
Si. Tant en categories inferiors com jugant amb el Sta. Eugènia. Amb el Vic sempre era un partit especial, com un segon derbi.

Com vas decidir a entrar a formar part de l'equip tècnic de La Cabra?
En Jordi (Jordi Noguer, entrenador) m'ho va demanar, i després de pensar-ho molt vaig acceptar. Ell em va comentar que hi havia molt compromís per part dels jugadors. El que jo volia evitar era no poder complir a l'hora d'anar als entrenaments, ja que per qüestions laborals hi ha dies que plego tard de treballar. Però crec que podré complir, i a més, així em torno a posar una mica en forma, que em convé.

Primeres sensacions amb l'entrenador?
Ens entenem molt bé, ja fa temps que ens coneixem. Ell diu que no hi ha un primer i un segon entrenador, sinó que som dos entrenadors. De totes formes, ell té més experiència i a l'hora de donar consignes als jugadors, de plantejar els partits i els entrenaments, etc, això és nota.

Així ja us coneixíeu amb el primer entrenador?
Amb en Jordi ens coneixem de fa molts anys. Hem jugat junts a Sta. Eugènia, i a tornejos de futbol sala o de futbol 7. A més, també ens coneixem de fora del món del futbol.

I amb els jugadors, quines sensacions tens?
Tinc bones sensacions. Hi ha bon ambient, es treballa bé en els entrenaments, i això és important.

Com veus l'equip de cara a aquesta temporada? Aspiracions?
Jo veig l'equip amb moltes ganes de fer-ho bé. Durant la lliga ens trobarem amb molts equips que són del nostre nivell, i si es continua treballant be als entrenaments, amb l'assistència de la pre-temporada, aquests partits els podrem guanyar.

Quins objectius tens individualment? i quins objectius t'has marcat com a part de l'equip?
El futbol és un esport d'equip, col·lectiu, i per tant els objectius individuals han d'anar lligats als de l'equip. Crec que s'ha de millorar la temporada passada, tenir millors resultats, i donar bona imatge del club.

Què t'ha sorprès més o t'ha cridat més l'atenció des de que estàs al club?
Hi ha molt bon ambient, tant des dels jugadors com des de la Junta. Amb molt poca gent que s'hi pot dedicar, es fa funcionar bé el club. Crec que es dóna una bona imatge.

Tot i el poc temps que portes com a entrenador em pots definir l'equip amb 3 adjectius?
És molt difícil poder-ho resumir, però es pot dir que hi ha molta pinya, ganes de treballar, serietat i ambició.

Creus que hi ha una plantilla massa llarga? Es bo o dolent?
Si es compara amb altres equips de la mateixa categoria, pot semblar massa llarga, però durant la temporada sempre surten contratemps, i a La Cabra no hi ha un equip juvenil que pugui aportar jugadors al primer equip. Per tant, tot i que a vegades és un problema haver de triar quins jugadors juguen i quins no, sempre hi ha partits en els que et pot faltar gent. Crec que amb els 23 jugadors amb els que es comença la lliga podem trobar l'equilibri.

Com has vist la pre-temporada?
Veig que en els entrenaments la gent te ganes de treballar bé. Tot i que encara podem millorar la forma física de l'equip, estem contents de com els jugadors han respost en els entrenaments. I pel que fa als partits de preparació que hem fet, crec que s'ha donat una bona imatge. Hem jugat contra equips de categoria superior, i durant molt bona part dels partits, hem estat força bé. Hi ha hagut moments en els que hem estat molt ben posats al camp, hem donat la cara, i hem jugat bé.
.
Com valores els dos partits de lliga ja disposats?
Encara és d’hora per fer valoracions, però és una llàstima haver perduts els dos primers partits. Crec que tots pensem el mateix. Esperem que amb la feina que s’està fent els resultats arribin aviat.
D&D