diumenge, 21 de setembre del 2008

Jor.2: Corcó 6 - 2 La Cabra

INJUST I CRUEL

La Cabra va perdre per 6 - 2 al camp del Corcó. Encara que el resultat sigui d'escàndol, el titular descriu el què va ser el partit, un partit injust i cruel pels jugadors de la Cabra. Els jugadors de Jordi Noguer i Abel Puigdollers, van sortir amb moltes ganes i ben situats al camp. La majoria de pilotes que arribaven a la vora de l'àrea eren refusades per una bona defensa i en línies generals l'equip anava per molt bon camí.Al minut 12 en Dani aconseguia el 0-1 amb un gol de córner directe conegut com a "gol olímpic" i que va ser molt celebrat. El Corcó no acabava de sortir-se'n però tot i així un semi-xut sense intenció per alt es va escapolir d'entre les mans del porter. Aquí la mala sort i el sol van fer acte de presència.Els cabrencs lluny de desmoralitzar-se van continuar amb el seu joc i quan corria el minut 39 un centro desprès d'una jugada per banda d'en David i un molt bon moviment d'en Pep dins de l'àrea petita van propiciar un penal assenyalat per l'àrbitre. Joan Hidalgo va ser l'encarregat de picar el penal amb el conseqüent gol. La Cabra d'aquesta manera aconseguia posar 1-2 al marcador, però a falta de 2 minuts per acabar la primera part, un córner del Corcó picat a l'alçada del porter, va rebotar en ell sense poder-la blocar i d'aquesta manera del tot injusta el Corcó va empatar abans d'arribar a la segona part un partit que la Cabra estava fent seu.Als primers minuts de la segona part es va començar sense canvis però amb algun "tocat" i es va continuar amb la mateixa tònica de la primera, però una lesió d'en Roger i algunes interrupcions per faltes van trencar una mica el joc. Quan el partit no s'acabava de definir per cap dels dos equips, un altre córner del Corcó va acabar amb un gol de cap, que va afectar anímicament la Cabra que va veure com el contrari que a la primera part no es mereixia cap gol, havia remuntat el partit.Des de llavors el joc va començar a decaure i ho va acabar de rematar el 4-2 al minut 40. La Cabra no s'acabava de rendir, però el Corcó s'havia inflat sense voler-ho i així a les acaballes del partit, dos gols més per desànim van deixar el marcador final amb un 6 a 2.Un resultat que lluny del fer mal, ha de servir per motivació vist l'equip durant 3/4 parts del partit.

Declaracions:
"Aquesta derrota ens ha de servir per fent-se més forts vist el desenllaç del partit" , Jordi Noguer; entrenador.