dimarts, 9 de setembre del 2008

Benvinguts!

Aquest cap de setmana comença de nou la lliga de Tercera Regional, i què millor que estrenar-la amb l'obertura d'aquest nou blog del Club Atlètic La Cabra. Aquest club, tal i com ja han fet alguns d'altres clubs de Tercera, no ha volgut ser menys i s'ha afegit a aquest nou mitjà de comunicació. El món bloggaire. Un mitjà dinàmic i proper, que permetrà no sols seguir jornada a jornada resultats i classificació de l'equip, sinó també conèixer l'equip tècnic, la directiva i els jugadors que el formen. Cada setmana, s'actualitzarà el blog seguint les següents pautes:
  • Dilluns: Resultats + Classificació
Cada dilluns apareixeran els resultats de Tercera Regional, amb la corresponent classificació de tots els equips i les seves dades (jornades jugades, partits guanyats, perduts i empatats, gols a favor i en contra i punts).
  • Dimecres: L'Entrevista
El dimecres apareixerà en línia l'entrevista. Ja sigui a algú de l'equip tècnic, de la directiva o de la plantilla, aquest espai permetrà conèixer les persones que fan que aquest club sigui (com diuen a can Barça) més que un club. Un equip humà, vaja. Darrere de cada entrenador, president o jugador hi ha una persona amb una feina, unes aficions i una vida per descobrir. Cada dimecres; l'entrevista.
  • Divendres: La Prèvia
El divendres és el dia per saber on, a quina hora i quin dia juga La Cabra. També serà el moment per saber una mica més del partit: com estaran situats a la classificació els dos equips que jugaran, si es tracta d'un derbi o quin resultat hi va haver a la primera volta. Un "avantmatx", vaja.
  • Diumenge: La Crònica
El motiu pel qual s'ha fet aquest blog: comentar partit a partit resultat, dades, alineació... de La Cabra. En ell hi trobarem la crònica del partit, juntament amb els canvis, targetes, àrbitre, gols i declaracions post-partit.
  1. Aquest blog està pensat com a una eina de seguiment per a tot aquell que vulgui saber del Club Atlètic La Cabra, bàsicament resultats i classificació setmana rere setmana. Però també, per a tot aquell que estigui interessat en conèixer com és un equip de tercera i les persones que fan possible que un club modest com aquest sigui un dels clubs mítics d'Osona. Per saber-ne més, dirigiu-vos al myspace que trobareu indicat en aquesta mateixa pàgina.
Esperem el vostre seguiment i els vostres comentaris
Atentament,
D&D

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Eis m'ha agradat molt akesta web, espero k funcioni

Marc Arumí

Anònim ha dit...

ola soc en jordi el germa den marc va a la lliga 1 mes ehhhhhhhhhhhh anims la cabra