dilluns, 10 d’octubre del 2011

Ripoll 3- La Cabra 1. Una tocada d’ous

La Cabra va tenir a tocar la glòria però es va esfumar en uns últims 5 minuts nefastos.

El partit va ser dominat bàsicament pel Ripoll, sobretot durant la primera mitja hora de joc on el nostre porter va salvar l’equip parant un penal i tot el que se li va acostar. A partir d’aquí es van igualar les forces dels dos equips i semblava que la Cabra tenia el partit controlat. Així va ser com el nostre gran davanter, en David, es va inventar un autèntic golàs desde 40 metres sorprenent el porter rival i els mateixos jugadors cabrencs que ho celebraren amb gran joia i alegria. Quedaven 20 minuts de partit i es va decidir posar l’autobús a darrere. El Ripoll va començar a penjar pilotes i els defenses de la Cabra treien la pilota sense complicacions. Van anar passant els minuts d’aquesta manera fins que el minut 86 l’àrbitre es va inventar un penal en una falta feta un metre fora l’àrea. Això va descentrar els jugadors de tal manera que al cap de dos minuts van cometre un altre penal (aquest més clar). El Ripoll va remuntar el partit i van posar la puntilla final amb el tercer gol davant els jugadors abatuts de la Cabra per l’esforç fet i per veure’s clarament robat per la decisió d’un àrbitre que val més que no el qualifiqui perquè se’m titllaria de terrorista.

Va ser tal la decepció que després del partit, alguns jugadors van acabar berenant en una croissanteria en comptes d’un bart, mentre esperàvem notícies del nostre jugador David Viñas que va rebre un fort trau al cap i va haver de ser traslladat en ambulància a Campdevànol. Per sort, en David es troba bé i suposem que haurà de fer repòs i per tant es perdrà el següent partit que es celebra el dimecres 12 a les 11:45 hores al nostre estimat estadi on esteu tots convidats a animar un equip que aquest any demostra tenir molt orgull. Posteriorment anirem tots junts a dinar demostrant una vegada més l’esperit que té el més gran dels equips més humils de la Plana.

Novament i més que mai, endavant les atxes!