dilluns, 3 d’octubre del 2011

La Cabra 2- Roda 2: Se’ns escapen dos punts en l’últim moment

Partidàs de la Cabra davant de la seva afició en un gran partit de futbol que va acabar amb tristesa vist com van anar les coses. I és que aquesta temporada anem com una moto, segurs de les nostres possibilitats i sense donar mai res per perdut. Així es va poder veure un bon futbol durant els primers 45 minuts i això es va reflectir en el marcador amb un gran gol d’en David. La nota negativa la va posar en Sergi expulsant-se a 5 minuts de la mitja part. Tot i això, la Cabra va seguir jugant de tu a tu davant d’un bon equip i davant el xiulet constant de l’àrbitre del partit que se li va acabar escapant de les mans. Amb el pas dels minuts, el Roda va aconseguir empatar en una jugada més que dubtosa per un possible fora de joc molt protestat per tota la gent que s’ajuntava davant el bart de l’Enric. Lluny d’espantar-se la Cabra va seguir endavant i després d’un parell d’ocasions molt clares es va desfermar l’alegria al municipal gràcies a un gol d’en Pedro a poc del final. A l’últim moment però, el Roda va poder empatar a pilota parada i va suposar un cop molt dur per la societat Cabrenca. De totes maneres, la sensació al final del partit va ser de reconèixer que s’estan fent bé les coses i que si seguim aquesta línia, el camp de la Cabra es convertirà en el que hauria de ser sempre, un autèntic fortín. De moment seguim imbatuts a la lliga.

Després del partit, gran part dels jugadors, tècnics i afició ens varem quedar a comentar les sensacions i les jugades del partit i escoltant els comentaris savis i hilarants del duo format per l’Enric i en Vall, demostrant una vegada més l’estima que tenim cap el més gran dels equips més humils de la Plana.

Endavant les atxes!

Punts del partit (és la suma dels punts dels Manel)
Gil Vall 6 punts
Ajo 4 punts
Albert Calm 1 punt
David P. 1 punt

3 comentaris:

Ramon ha dit...

Cabreroooooos!!!!!

quina alegria llegir la crònica d'aquests partidassos!!!!
feu venir moltíssimes ganes de sortir al camp a pelar-me els genolls al municipal d'esports de la Cabra!!!

una abraçada des d'austràlia!!!!


Ramon

Sergi ha dit...

Demano la més gran de les disculpes als meus companys cabrums i prometo (no cal que feu cas a les estadístiques anteriors) tenir més cap als pròxims partits... Autocàstig: 2 voltes al camp de genolls.

Salut i endavant!
Genolls al pit, amen!

Anònim ha dit...

Primer de tot felicitar-vos. Mai m'hagués pensat que una colla d'homes suats i empolsinats em farien passar tant bona estona. Dit això només us voldria destacar algunes frases que es van sentir a la banda, durant el partit.

Nogué: en David ha fet un gol d'aquells que no fa mai (jo em pensava que en David no feia mai gols)

Raül: aquesta penya hi va molt forta
algú altre: t'hauràs de posar les piles
Raül: ja ho veig, ja!
(sembla que l'operació als ulls li ha anat bé al menda).

Enricdelbart: se m'han acabat les cerveses vermeies, hauran de ser de les verdes (us ha quedat clar!!)