dijous, 13 d’octubre del 2011

La Cabra 1 –St. Vicenç 2: Els penals ens condemnen

Una altra derrota de la Cabra per culpa de dos penals comesos que fa que anem a remolc tot el partit. I és que l’equip va començar jugant força bé els primers minuts i va tenir un parell d’ocasions claríssimes per avançar-se al marcador, però un clar penal a mitja primera part va fer que marqués el Sant Vicenç i ja no deixés l’avantatge fins al final del partit. La Cabra tampoc va portar gaire més perill durant la resta de partit tot i intentar-ho fins a l’últim minut. La segona part també va seguir igualada en quan a joc fins que un altre penal bastant desgraciat, perquè tot i ser mans involuntàries, eren mans, va fer pujar el 0 a 2 al marcador.
Ja a l’últim minut de partit en David retallava distàncies però no hi havia temps per més.

La conclusió que en podem treure amb aquests 2 últims partits on ens han pitat 5 penals, és que una falta dins de l’àrea és una ocasió bastant clara per l’equip contrari…

Primera derrota al nostre estadi i a oblidar-ho ràpidament perquè dissabte torna a haver-hi partit contra a Cantoni després d’haver jugat els últims 3 partits contra els equips forts de la categoria.

Comentar també, el gran dinar que vam fer després del partit amb tots els jugadors, entrenadors, novies, canalla i en Pepdelaguixa demostrant un cop més que aquest club és una gran família i que se seguiran fent les coses el millor possible tal i com estem demostrant.