dilluns, 24 d’octubre del 2011

La Cabra 2 – Gurb 1: El derbi es queda a casa

Quina alegria poder escriure aquesta crònica. I és que el partit de dissabte era un partit especial, ja que s’enfrontaven els 2 equips del mateix poble i això sempre suposa un afegit, una cosa més que un partit de futbol de quarta catalana. I la Cabra va estar a l’altura sortint des del primer minut a guanyar el partit i posant-hi una gran intensitat en tot moment. Així va ser com gràcies a un golàs d’en Martí des de fora l’àrea ens avançàvem al marcador en els primers minuts de partit. També es van tenir un parell d’ocasions clares per fer pujar el segon gol durant la primera part però la sort no va acompanyar.

A la segona part, el Gurb va sortir disposat a empatar el partit i es van igualar les forces dels dos equips, tot i que la Cabra no passava gaires problemes en defensa. I així anaven passant els minuts fins que una bona jugada trenada per la dreta i després de diversos rebots a favor nostre, en Gil va fer pujar el 2 a 0 al marcador que va produir un esclat d’eufòria i alegria entre tots els jugadors i el gran nombre d’aficionats cabrencs que omplien els bancs de davant els vestidors.

Però la Cabra sempre ha de patir fins a l’últim minut i en una jugada a pilota parada el Gurb feia el seu primer gol a falta de 5 minuts. D’aquí fins al final tensió i nervis per el curt resultat però sense passar gaires angúnies en la nostra àrea.

Final del partit i contents pel resultat i per l’esforç fet durant els 90 minuts. Això va suposar allargar més que mai les cerveses al bart de l’Enric escoltant amb gran atenció les seves anècdotes i històries del màxim representant del més gran dels equips més humils de la Plana.