dilluns, 17 d’octubre del 2011

Cantonigròs 2 – La Cabra 5: Victòria!!!

Crònica realitzada per l'exblogger Dani Solerdelcoll que no exjugador degut a la malaltia d'última hora de l'Eloi que es va perdre la gran victòria

Primera victòria de la temporada dels cabrencs!! I amb un bon resultat, demostrant que també sabem fer gols. El partit va acabar amb un 2-5 a favor nostre, si bé no va resultar un partit plàcid ni molt menys fins als minuts finals. A davant hi havia un bon equip que, malgrat no començar amb bon peu aquesta temporada, té en les seves files un grapat de bons jugadors capaços de marcar diferències. Però La Cabra anava a per totes el passat dissabte. Ja des dels primers minuts, va demostrar que volia guanyar el partit i als tres minuts de partit, en David Puigdollers ja marcava el primer gol de l’equip. Es va disposar de rematades i algun altre un contra un amb el porter local, que alguna mà divina (diga-li sort, Déu o Endesa) no va permetre que es marxés a la mitja part amb un resultat ampli. La segona part va començà si fa no fa, igual, però altre cop l’arbitratge ens va fer recordar partits passats; un penal en contra altre cop! Els jugadors es posaven les mans al cap; 6 penals en 3 partits! L’equip local va marcar el gol de l’empat i apa, igualtat al marcador altre cop. Llavors però, va ser La Cabra qui va posar les fitxes sobre la taula i va materialitzar un bon contraatac, convertint-lo en el 1-2, després d’un xut amb efecte d’en Sergi Rifà que va entrar per tot l’escaire. Encara no sabem ben bé com va ser aquest efecte... però afecte n’hi havia, i molt! Tranquil•litat i a pel tercer? Aquesta era la intenció nostra... però una jugada del Cantoni va convertir-se en un ramat a plaer que suposava l’empat a dos. La balança estava ara en un punt mig i fins aquí, es podia decantar el partit cap una banda o l’altre... però llavors va arribar el tercer gol cabrenc, després d’una arribada per velocitat d’en David Viñas. L’eufòria es va desfermar i va ser a partir de llavors que La Cabra va disposar de les ocasions més clares de gol deixant curt els cinc gols a favor. Bé en podrien haver estat vuit, la veritat. En David Viñes, va sentenciar el partit amb dos gols més fent el seu primer hat-trick amb el nostre equip i demostrant que és un davanter a tenir molt en compte.Victòria, al final, plàcida però amb un partit no massa ben treballat per part nostre. S’hauria d’haver tingut més control i evitar sorpreses de remuntada... tot i així, una victòria!! La primera!! Les cares de joia eren evidents en tots els jugadors i es va celebrar en el BART del gran camp del Cantoni, un dels millors camps de la plana de ben segur!