dimecres, 8 de juny del 2011

PARTIDÀS SOTA LA PLUJA

El Roda i La Cabra van disputar el dissabte passat un dels partits de la jornada. El nostre equip va jugar al camp del Roda mentre queia un xàfec important i això va afectar al joc; el camp era impracticable. Tot i això, es va veure un partit entretingudíssim i amb molts gols. Llàstima que l’àrbitre no va estar a l’alçada...

Durant tota la tarda va ploure, el camp estava impracticable i... tot i així, es va veure un gran partit! De fet, va ser com tornar a la infantesa, com quan els nens juguen als bassals, però amb una pilota pel mig.

Descriure el partit del passat dissabte, és difícil. Només diré que la primera part va acabar amb un 3-3 al marcador! Partit igualat al màxim! Quan un feia un gol, l’altre l’empatava. Si un s’avançava amb un altre gol, l’equip contrari marcava també per la seva banda. Per part nostre, Eloi va llençar impecablement un córner que va rebotar en un defensa local i va fer pujar el nostre primer gol. El segon, va ser d’en Tió, el capità, després de materialitzar un penal claríssim a en David. I el tercer gol nostre, va arribar després d’un remat de Raül. Tot això enmig d’aigua i més aigua.

La segona part va començar després d’un gol del nostre capità des del mig camp, picant una falta directe que va votar dins l’àrea rival i va acabar entrant per sobre el porter. La Cabra s’avançava altre cop al marcador! No obstant, jugar amb 10 la major part del partit, començava a posar les coses molt difícils; i més, davant d’un bon equip com el Roda. El nostre equip es va anar aculant, aculant, fins que un penal clar va ser xiulat dins la nostre àrea. El penal es va convertir en gol, i a aquest gol el van seguir dos més al cap d’una estona. La Cabra no podia fer-hi més i sols calia aguantar i aguantar, mentre seguia plovent. El partit va acabar i els dos equips (inclòs el nostre) van marxar més o menys contents al vestidor conscients de que s’havia disputat un bon partit i de que s’ho havien passat de conya jugant a futbol.

Arbitratge:

Molt sospitós. Des del primer minut, en un partit en què els dos equips volien jugar i passar-ho bé, es va erigir per sobre de tots amb afany de protagonisme. A sobre, semblava xiular sospitosament a favor dels locals (que no treu mèrit a la seva victòria, tot s’ha de dir) i així ho va demostrar al expulsar un jugador nostre al minut 23. Un arbitratge molt deficient i, sospitós la veritat. No vull ni pensar en, vist el gran partit jugat, com hauria estat el resultat final de gaudir d’un bon àrbitre.

En contra :(

-Poca cosa a dir. Potser que, ja al final, es va caure en l’esgotament i ens vàrem acular al darrere. Totalment comprensible d’altre banda, al disputar tants minuts amb un jugador menys.

A favor :)

-El camp no estava per jugar-hi, i a això a La Cabra li va anar genial. Es va saber jugar a pilota llarga, al contraatac i aprofitant les pilotes penjades a pilota parada. En definitiva, un partit molt seriós i ben plantejat (malgrat el resultat) per part nostre.

-Va ser un gran partit i crec que, tant jugadors com entrenadors i espectadors, van gaudir del partit.

-A saber com hauria estat el resultat de tenir un àrbitre millor...