dimarts, 31 de maig del 2011

AMB EL CAP A UN ALTRE LLOC


El partit del passat dissabte va servir per dues coses; per comprovar que el Vic és el veritable líder de la lliga, i per veure que La Cabra és capaç del pitjor i del millor. Un resultat contundent que, no obstant, feia justícia al què s’estava veient al camp.

La Cabra va demostrar que el dissabte, l’equip, tenia el cap a un altre lloc. Segurament a la final de Champions, per què no dir-ho. Només diré que va ser un bany constant del líder de la lliga i que enlloc de ser 5 gols en contra, en podien haver estat més. Tota l’arribada mostrada ens els darrers tres partits, va desaparèixer en aquest partit i el nostre equip amb prou feines va arribar amb perill a la porteria contraria. Per contra, el Vic arribava cada cop més i així és difícil guanyar.

Un partit del què se’n poden extreure poques coses positives, la veritat, així que no he cregut convenient parlar-ne gaire més. Una derrota contundent i justa amb un molt mal partit per part nostre. Res més a dir. Bé sí, que queden dos partits encara i que, aquests sí, s’ha d’anar per totes!

Arbitratge:

En Morera. Amb això ho dic tot. No va agradar a uns ni a altres, no obstant, no va influir en el resultat final i això és d’agrair. Va fer perdre els nervis a la banqueta del Vic.

En contra :(

-Des del primer moment, es va sortir aculats i no hi havia manera de tirar l’equip endavant. Es va arribar molt poc a davant, per no dir gens, i així és molt complicat.

-En alguns moments es van perdre els nervis entre uns companys i altres al veure que les coses no sortien. Malgrat no estar gens bé, demostra que a l’equip no tant se li fot el què estigui passant a dins el camp.

-Entre la calor i dues lesions imprevistes, semblava que tot se’ns girava en contra.

A favor :)

-Podrien haver arribat més gols en contra, i no va ser així.

-Malgrat el Sol, la calor que feia i les lesions es va suportar el millor possible.

Els jugadors del partit...

3 punts: Jordi Tió

2 punts: Dani

1 punt: Sergi Rifà