dimarts, 10 de maig del 2011

PLUJA DE GOLS

El Vinyoles i La Cabra van disputar un molt bon partit ple de gols el dissabte passat. 12 gols en un sol partit, ni més ni menys! Això sí, 8 en contra son molts gols en contra i així no es pot anar. No pots rebre 5 gols en una sola part, i menys tal i com està l’equip a aquestes alçades de mala ratxa.

La primera part cabrenca al camp del Vinyoles, va ser un naufragi. Els gols entraven per totes bandes, malgrat l’empat a un (amb gol de penal de Tió) que semblava presentar un partit igualat a més no poder. Però la igualtat va ser un miratge que va anar desapareixent a base de gols locals. Fins a 5 gols van fer a la primera part, mentre que nosaltres sols en vàrem fer un. Així, és molt difícil... ja no dic guanyar, sinó fer un resultat digne.

Per contra, vist el vist la segona part, el nostre equip va sortir a per totes per, si més no, maquillar el resultat i així ho va demostrar marcant ràpidament un gol en David. En Dani va fer el mateix, aprofitant un refús al pal d’un xut d’en Miki i el mateix Tió, va transformar un altre penal. La Cabra va atacar com mai i va demostrar molta arribada amb perill, com feia molt de temps que no li veiem (si bé és cert, que l’equip local també es devia relaxar una mica amb un resultat tant a favor). El problema va ser que, per cada gol que vàrem fer nosaltres a la segona part, ells també en van fer un. I clar, així és impossible. Un partit amb molts gols, això sí; visualment per un espectador (sobretot local), un molt bon partit. Què ens podem quedar de bo per nosaltres? L’empenta i l’arribada de la segona part, res a veure amb una primera part nefasta en tots i cada un dels sentits.

Arbitratge:

Ho podia haver fet molt i molt millor. Un partit realment fàcil d’arbitrar com el del dissabte, es va convertir en un mal de cap per tots dos equips. Es va inventar una falta a dins l’àrea que no era, un penal que tampoc era i també xiulant faltes i fores de joc que, clarament, no eren. Un bon partit com el de dissabte, ple de gols, encara hauria pogut ser molt més interessant i entretingut (i també igualat) de no haver estat per l’àrbitre.

En contra :(

-8 gols en contra; son masses. Això no pot ser.

-La primera part va estar molt faltada d’intensitat, ganes i atenció per moltes bandes. Ens ho hem de fer mirar!

-Altre cop... no podem rebre 8 gols en un mateix partit!

A favor :)

-A la segona part, el nostre equip va sortir amb totes les ganes que no havia mostrat a la primera. Hi va haver més actitud, ganes i arribada (si bé que amb un 5-1, l’equip local segurament també es va relaxar).

-Feia molt temps que no fèiem 4 gols en un mateix partit. I mira, tot així perdem, si això no és tenir una mala ratxa...

-A la segona part, es va demostrar que si s’hi posa ganes, tenim arribada i gol. I això és important de destacar!