dimarts, 3 de maig del 2011

HA ARRIBAT EL MOMENT D'AIXECAR-SE!


El dissabte passat, el nostre equip va tornar a perdre. I de forma contundent. Sortir del pou en què hem caigut, sembla una tasca molt dura i perdre un altre cop ens fa més mal que mai, més pels entrenadors, per la directiva i pels aficionats (una salutació des d’aquí per la gent del bar de Barcelona!). Encara queden 6 partits però, caldrà donar-ho tot!

Cada cop es fa més difícil fer la crònica d’aquestes derrotes. A ningú li agrada perdre i haver de fer la crònica altre cop, per a mi, és com tornar a reviure la derrota. El dissabte passat, hi va haver sols un equip que va lluitar els 90 minuts de partit, que hi anava més, que volia marcar. I aquest equip no era La Cabra. El Sant Quirze va demostrar perquè és un dels equips que està a dalt i La Cabra (sentint-ho molt, però és així) també va demostrar perquè és un dels equips que està a baix. Ens va faltar intensitat, arribada i sobretot gol. També és cert que en molts moments es va tocar bé la pilota i es va canviar el joc amb algunes jugades interessants per la banda però... l’equip rival va ser molt superior.

A més, s’ha arribat en una dinàmica molt complicada en què, un gol ens fa molt de mal. Així com l’any passat, rebre un gol ens activava, a aquestes alçades de lliga, cada gol ens enfonsa més i més, i així és complicat. Aquest dissabte es van rebre 4 gols en contra, i en podien haver estat molts més.

Què hem de fer? Abaixar els braços i tirar el què queda de lliga... o per contra, aixecar el cap? Què has de fer quan caus a terra? Aixecar-te. Què has de fer quan entres en una mala dinàmica? Intentar canviar-la! Hem de canviar aquesta mala ratxa! Hem de donar-ho tot al camp, ara més que mai! Hem de lluitar i deixar-nos la pell per aquest club, pels entrenadors, pels directius, pels ex-jugadors, per la seva història, per l’Enric i per l’afició però també per nosaltres, els jugadors! Oi que no ens agrada perdre...? Doncs posem-hi remei! La Cabra aixecarà el cap, us ho dic jo que porto 7 temporades en aquest equip i les he vist de tots colors. Ha arribat el moment de fer un bon final de temporada i demostrar per què som un dels equips mítics de la plana. Vull sentir un sol crit; LA CAAAAAAAABRAAAAAAAAAA!

Arbitratge:

Molt correcte. Tot i arribar més tard del normal, va arbitrar correctament. Això sí, els dos equips van posar de la seva part i li van facilitar força les coses. El Sant Quirze però, també va reclamar una pena màxima a dins l’àrea no xiulada i un gol fantasma.

En contra :(

-En aquest partit vaig veure una cosa que no em va agradar; algun jugador va abaixar els braços abans d’hora. Es pot perdre de mil maneres i es pot entendre que les coses no surtin, però sempre s’ha de donar tot.

-Ens va faltar intensitat i més ritme de passada de mig camp endavant.

-Va tornar a faltar el gol.

A favor :)

-Vist el partit, enlloc de sortir amb un 0-4, podíem haver sortit amb un 0-7 també, perquè el Sant Quirze va arribar i molt a la nostra porteria.

-Encara queden 6 partits per fer un final de lliga una mica decent. Va nois, som-hi!!!!!

Els jugadors del partit...

3 punts: Dani

2 punts: Tió

1 punt: Ramon