dimarts, 19 d’abril del 2011

TRÀMIT

La Cabra va demanar ja fa un mes, ajornar el partit d’aquest diumenge per manca d’afectius (entre lesions i gent que era fora, se’ns feia difícil reunir 11 jugadors). El Montesquiu va demostrar ser un club senyor i va dir que res de res, que el partit no s’aplaçava i s’havia de jugar. Un club molt senyor, exacte. El partit va acabar en victòria local per 4-1 tot i una primera part molt igualada.

Un partit molt igualat el del passat diumenge, si bé l’equip local va demostrar estar més ficat en el partit i va gaudir de més ocasions que no pas nosaltres. Dominaven el joc i obrien el camp, aprofitant-se dels seus bons extrems. La Cabra, per contra, esperava la seva oportunitat a base de contraatacs i de passades a l’espai. Això sí, passant-se la pilota i tocant i tocant en molts moments. Aquesta igualtat va quedar palesa en la primera part, on ambdós equips van gaudir d’ocasions per marcar varis gols, si bé els porters o la mala fortuna van evitar que s’arribés amb un marcador ampli per alguna de les dues parts. El Montesquiu va ser el primer en avançar-se el marcador, malgrat el bon partit d’en Miki, el nostre jugador reciclat a porter per la ocasió. No obstant, per sorpresa de l’afició local, un minut més tard, en Dani recollia una genial passada d’Eloi i li deixava el gol mig fet a en Gil. Partit empatat altre cop. Tant en Guillem, com en Pau, com en Gil, en Sergi o l’Eloi, van xutar a porteria, demostrant que La Cabra anava pel partit. Mitja part, i màxima igualtat.

Va començar la segona part i el Montesquiu no les tenia totes, tal i com demostrava l’afició local, tensa i cridanera, que només van callar i divertir-se a partir del 4rt gol del seu equip. Quan la segona part es plantejava igualada, una jugada per la banda d’un jugador de casa, va acabar en gol. Aquell gol va acabar amb el nostre equip i La Cabra va semblar acontentar-se amb aquest resultat sense arribar gaire més a porteria contraria. Per desgràcia nostre, el Montesquiu va seguir pressionant i va acabar marcant dos gols més. Final de partit, un resultat contundent en contra, però marxant amb el cap ben alt per haver anat a jugar un partit de la manera en com hi anàvem.

Arbitratge:

Molt correcte. La veritat, dona gust jugar amb segons quins àrbitres i gaudir de dos bons arbitratges en dues setmanes seguides... és genial. Res a dir; no va voler protagonismes, va dialogar en tot moment amb els jugadors (també és va equivocar en alguna acció, però vaja, tampoc cal filar prim)... molt bé, sí.

En contra :(

-Ens va faltar encert. Una mica més de sort en les rematades a la primera part, i el partit podria haver estat molt diferent.

-Res més, vist com anàvem a jugar, és per marxar amb el cap ben alt.

A favor :)

-L’entrega i el sacrifici d’un equip tocat i amb falta d’afectius però amb ganes de lluitar pel partit. Molt i molt remarcable!