dilluns, 4 d’abril del 2011

EL CATENACCIO CABRENC


El dissabte passat va tenir lloc un dels partits de la jornada, sobretot pel resultat. La Cabra jugava a casa, això sí, però a davant hi tenia un dels equips més ben classificats. El Rodenc juga molt bé, i aquest any lluitarà per pujar, és evident. Tot i això, no van poder amb el “Catenaccio” cabrenc i van empatar en un partit molt disputat.

Un partit molt interessant el de l’últim dia. El Rodenc venia amb la intenció de puntuar sí o sí per seguir amb la lluita de pujar de categoria, mentre que La Cabra volia remuntar (o almenys aixecar el cap) aquesta mala ratxa de resultats molt negatius. Sobretot, els locals buscàvem donar una bona imatge i posar les coses difícils. La disposició al camp va ser la correcte i la pressió i marcatge a l’home va fer la resta. L’equip visitant va demostrar perquè està a dalt, i portava el joc i la possessió de la pilota al partit. La Cabra, aguantava al darrere, ben posicionat. Va ser llavors quan, en un contraatac ben trenat, en Pep va centrar la pilota a en Miki que va saber definir a la perfecció per sobre del porter. La Cabra donava la sorpresa, i s’avançava al marcador. Els visitants, a partir de llavors van posar una marxa més i van arribar amb més perill del què ho havien fet, gràcies a en Gómez, que causava estralls per la seva banda malgrat el bon marcatge del nostre capità. En una d’aquestes internades, es va reclamar penal, però l’àrbitre no el va voler veure. Unes jugades més tard, una pilota centrada des de l’extrem va acabar dins la nostra xarxa. L’empat al marcador va pujar i així es va arribar a la mitja part.

Calia seguir fent les coses bé i no cometre errors, però el sistema i la manera de jugar provocava molt desgast en els nostres jugadors i els canvis van ajudar a refrescar l’equip. Marc, Eloi i David van fer-ho possible al entrar a la segona part. L’equip visitant, buscava la victòria, ara sí, amb totes les seves armes però no arribava amb prou claredat. La Cabra, per contra, semblava conformar-se amb l’empat (un molt bon resultat per nosaltres, vist els darrers partits) i només esperava que passessin els minuts, això si, esperant alguna contra per fer mal. Clar, al veure que els minuts anaven passant, el Rodenc s’anava posant nerviós i això es va traduir en targetes i un parell d’expulsions. També van reclamar un altre penal (aquest més dubtós que el de la primera part, o aquesta és la meva opinió) i van perdre els nervis més d’un cop. Però el resultat ja no es va moure, tot i que l’equip visitant va gaudir d’una darrera ocasió per marcar que va sortir a fora per molt poc. Un resultat, per mi, just. Això sí, un partit molt disputat, potser no molt bonic... però a vegades el futbol és així, i tothom (tu, tu, tothom!) juga amb les seves armes, a vegades surt malament, i altres surt bé.

Arbitratge:

No va agradar a ningú. Els locals, podríem reclamar varies decisions dubtoses, targetes no ensenyades o accions mal assenyalades, mentre que l’equip visitant podria reclamar dos penals i fores de joc mal assenyalats. No ho va fer bé, per ningú, però el resultat és el que és, i ell no va influir en aquest aspecte.

En contra :(

-L’equip es va cansar molt, i jugar d’aquesta manera... per acabar demanant l’hora, no agrada a ningú i menys a nosaltres.

-En alguns moments del partit, vàrem entrar en el joc dur (en certs moments, també) de l’equip visitant. Això va propiciar per exemple, que en Pedro fos expulsat sense raó aparent.

A favor :)

-Un partit molt sofert, molt complicat, però molt ben treballat i amb una bona disposició al camp. El resultat (per nosaltres bo) n’és la millor proba.

-Normalment destaquem 3 jugadors en aquesta crònica, però per desig propi dels entrenadors, es felicita a tot l’equip i (des de la web) es proposa sumar un punt a tots els jugadors que van participar ahir. Queda dit!

-El Rodenc també disposa de blog/web on llegir la seva crònica. Proposo visitar-lo també: http://www.atleticrodenc.com/

Els jugadors del partit...

3 punts: Sergi Rifà

2 punts: Pep Estrany

1 punt: Jordi Tió

+ 1 punt a tots els jugadors que van estar ahir al camp (també a l’Àlex que tot i estar sancionat, va venir a animar).