dimarts, 12 d’abril del 2011

INSOLACIÓ

La Cabra torna a caure a casa davant d’un molt bon Ripoll B i demostra que és capaç del millor i també del pitjor. Una derrota que fa mal, malgrat una primera part força igualada.

Amb una mica de retard... però aquí teniu la crònica del partit anterior! El partit jugat dissabte, va ser un partit molt més igual del què es pot veure al marcador. A la mitja part, es perdia sols 0-1 i fins als minuts finals de la segona, no es va sentenciar. L’equip rival va demostrar un molt bon joc i un bon control de pilota en tot moment, demostrant que tenen davanters i extrems que poden fer molt i molt de mal a l’atac. La Cabra va aguantar en molts moments aquest atac, però la poca arribada en atac nostra, i la insistència i ganes de l’equip rival, van ser molt millors que la nostra. Per no dir, que en aquells moments queia una calor impressionant al nostre camp a més d’un sol que picava de valent. El nostre equip, durant la segona part, va defallir definitivament i va acabar encaixant els gols que sentenciaven el partit.

Un partit complicat, força disputat, però amb un clar i mereixedor guanyador.

Arbitratge:

El millor de la temporada. Malgrat ser molt jove, el col·legiat va demostrar que està preparat per xiular en aquesta categoria i en altres de superiors. En tot moment va tenir controlat el partit, als jugadors, i va deixar jugar. Va seguir les jugades de ben a prop, s’hi podia dialogar i intentava passar desapercebut. Molt bon arbitratge.

En contra :(

-Quan veus que cada cop que arriben et marquen... malament. I amb les males ratxes, això és el què passa.

-Ens va faltar gol.

-El sol i la calor també ens va fer mal, tot i que no és excusa doncs l’equip rival també el va patir.

A favor :)

-L’entrega dels jugadors, perquè jugar amb el cap ben alt cada partit, tot i estar a la part baixa de la classificació no és gens fàcil.

-Els místers tampoc fallen, i fan tot el possible per animar a l’equip (nosaltres hauríem de fer el mateix amb ells, aconseguint bons resultats).