dijous, 31 de març del 2011

GRAN CALÇOTADA, MALGRAT LA DERROTA

El passat dissabte, La Cabra va perdre per 3-0 al camp del Rupit. Va ser un partit més igual del què pot semblar al marcador, però es va tornar a perdre. Primer, felicitar el Rupit pel seu gran partit i segon... vist que sempre he de fer la crònica d’una derrota, aquesta setmana canviaré la tendència; faré una crònica de la calçotada celebrada diumenge!

Els jugadors del partit...

3 punts: Dani

2 punts: Ramon

1 punt: Sergi

Anem ara pels calçots!

Preparació de calçots:

L’Eloi era el cuiner de calçots amb més experiència, així que va organitzar a tots els que érem allà per començar a preparar l’elaboració. Gabri i Àlex van ser els encarregats del foc, demostrant que en saben i molt d’aquest element; el foc i les brases preparades, van funcionar non-stop durant tot el dinar a les mil meravelles per coure tant calçots com carn. En Pedro i l’Eloi enforquillaven els calçots amb un fil ferro ideal per girar i fer a volta i volta cada tongada de calçots, mentre que en Dani, embolicava cada nova remesa de calçots feta. Tots ells, van ser condecorats amb un Master en calçots, aquella mateixa tarda.

Els convidats a l’esdeveniment anaven arribant a Can Tió; Directiva, el germà del capità amb la seva parella, els jugadors de l’equip, entrenadors, mallorquins i fins i tot en Pep Estrany amb la seva família.

El de la casa:

La casa dels Tió va ser el lloc perfecte per reunir més de 25 persones menjant calçots! El garatge, de grans dimensions, va acollir taules i cadires i molta teca preparada i elaborada en temps record pels comensals. La Martina va fer acte de presència i no va plorar ni un sol cop! Jo diria que ja sent els colors de La Cabra... per això s’hi va sentir tant còmode, evidentment. Tot va anar a les mil meravelles i en Lluís Oriol va aportar taules i un bidó + graella més per fer calçots.

La Quina final:

Malgrat ser tot un regiment de gent, van sobrar calçots, botelles de vi, patates rosses i olives (també fantes i coca-coles) així que calia repartir-ho. La solució? Una Quina! En Tió escrivia un número i qui l’endevinés, s’enduia el pot/pack que es sortejava en aquell moment. La part mallorquina de l’esdeveniment, es va endur gran part dels productes, entre ells en Sebastià, que va encertar un pilot de números! Dir que la Quina va ser molt repartida... és dir molt, però es va passar una gran estona, que és l’important!

Els jugadors de la calçotada van ser...

Sebastià = va guanyar quasi tots els premis de la Quina final.

Tió = Va fer de cap de cerimònies a la perfecció.

Eloi = El Ferran Adrià dels calçots

2 comentaris:

Anònim ha dit...

gran calÇotada i gran crònica,almenys en aquesta no hi ha resultat negatiu!!

Anònim ha dit...

no he dit qui sóc!!!!

tió