dilluns, 21 de març del 2011

6 punts més que volen...

En el partit anterior...

El passat diumenge al matí, al camp del Calldetenes, la Cabra va sortir amb ganes i sabent que aquell era un partit important i també difícil. La Cabra arribava al match amb pocs efectius (només 14 jugadors), però això no era cap excusa. L’equip pressionava i jugava. Els primers 20 minuts van ser de clar domini cabrenc, tot i no haver-hi moltes ocasions clares i faltar xutar més a porteria, es creava sensació de perill i, l’equip rival, amb prou feines passava de mig camp.

Superat el minut 20 de la primera part, una desafortunada lesió muscular de Pedro va obligar als místers fer el primer canvi dels dos disponibles. Això va desestabilitzar l’equip i es va deixar de tenir el control clar de la pilota, ja no es tenia tanta possessió i el Calldetenes va començar a tenir contraatacs perillosos, arribant a la mitja part patint i amb grans i importants parades del porter cabrenc evitant, en més d’una ocasió el gol.

A la segona part la va continuar la dinàmica del final de la primera amb el partit força trencat. En una pilota recuperada pel Calldetenes a la banda van sorprendre en un ràpid contraatac que va suposar el 1-0. Encara quedava partit. I la Cabra no va abaixar els braços i va intentar pressionar més i renovar energies amb l’únic canvi que quedava per fer. En menys de 10 minuts, després de recuperar la pilota per la defensa i amb una ràpida transició a l’atac en Marc Rovira marcava l’1-1 després d’un xoc d’en Pep Erra amb el porter. Semblava que el marcador es podia capgirar. Però al cap de pocs minuts, en una falta lateral el davanter més alt del Calldetenes marcava de cap superant per alt la defensa. En un quart d’hora s’havien fet els 3 gols del partit. A partir d’aquí l’equip ho va seguir intentant i va disposar d’alguna ocasió però sense sort. El partit es va anar endurint, sobretot amb entrades a destemps per part dels davanters locals, i des de la banqueta del Calldetenes no es parava d’increpar i insultar (sense massa enginy i amb poca gràcia tot sigui dit) els jugadors cabrencs.

Al final 2-1 i una derrota dolorosa. Jugar en diumenge tampoc ens va afavorir.

Els jugadors del partit...

3 punts: Edu

2 punts: Marc Mulet

1 punt: Jordi

Qui hagi vist el partit, o la primera part, poc es creurà el resultat final del partit del dissabte passant davant La Gleva. Un 0-5 va ser massa càstig per un partit tant igualat, però clar... tot el què diguis, davant un resultat tant contundent, sona a excuses...

Buf, com començar? Pel principi mateix, doncs. Una molt bona primera part dels cabrencs amb control de pilota, bona disposició al camp i lluitant per arribar amb perill a l’àrea rival. Raül i David pressionaven a davant i baixaven les pilotes per ser jugades, per la banda, Pep i Dani arribaven en perill i al mig camp, la superioritat dels nostres tres jugadors es notava. Sí és cert que el plantejament de jugar amb tres defenses era arriscat, però el partit s’ho valia. I fet ben fet, és un molt bon sistema. El problema arriba quan es perden pilotes que no s’haurien de perdre i et creen un contraatac com Déu mana. I així va arribar el primer gol en contra; un contraatac ben trenat que va deixar sol davant del nostre porter a l’extrem rival, que va saber definir. Lluny d’abaixar els braços, La Cabra ho va seguir intentant i, malgrat l’àrbitre, posava problemes a la defensa de La Gleva. Destacar també una rematada al pal de l’equip rival, que podia haver fet pujar al marcador el seu segon gol. Mitja part.

A la segona part, tot el fet a la primera, va semblar difuminar-se de mica en mica, doncs un cop rere un altre, l’atac poc consistent però sí contundent, de La Gleva convertia cada jugada en gol. La Cabra es bolcava sense èxit a l’àtac, descuidant la defensa, i l’equip rival ho aprofitava. De 6-7 ocasions clares que van tenir en tot el partit, La Gleva en va convertir 5! Màxima efectivitat, cosa que no podem dir nosaltres ni de tros. A partir del segon gol, i poc després, rebre el tercer, La Cabra es va enfonsar. Quan s’entra en una dinàmica negativa, és molt complicat aixecar el cap. Tots ho sabem. El tema és que queden encara molts partits per endavant i no es pot abaixar els braços mai mai mai! Així que, una setmana més, ànims!

Arbitratge:

Despirotat. Semblava estar ficat al partit, però fallava en les decisions més fàcils i en els fores de joc. També en faltes descarades que no xiulava i treient de pollaguera ambdós equips en molts moments. Ho podia haver fet millor, la veriat.

En contra :(

-Sobretot, el resultat; massa càstig per com va anar el partit.

-Els altres equips es tiren un pet, i et marquen dos gols. Nosaltres necessitem 10.000 oportunitats per causar una mica de perill.

-Hi ha zones on no es pot perdre la pilota o és jugada de perill assegurat.