dimarts, 17 de maig del 2011

VICTÒRIA!!

La Cabra va tornar a guanyar un partit altre cop! Victòria! I quina victòria! La Cabra es va imposar al Borgonyà clarament, malgrat patir en els darrers minuts de partit. Quin bon gust et deixa guanyar, què coi!

La pluja lleugera de la primera part va semblar que no deixaria que el joc aflorés a l’Olímpic de La Cabra. Per sort de tots, no va ser així i l’equip local va desplegar un futbol de somni centrat en una bona defensa i un atac increïble. De fet, no recordo aquesta temporada, un partit amb més ocasions per part nostra. No és exagerat dir que, a la primera part, es podia haver arribat a marcar 5 o més gols a favor. David, Dani, Gil, Ramon, Pedro, Eloi... tots ells van arribar amb claredat més d’un cop a la porteria rival. En David però, va ser el més encertat de tots ells i va marcar el primer gol amb la cuixa. El porter va voler allunyar una pilota i en David, murri, va saltar davant seu. La fortuna va voler que la pilota passés per sobre del porter i acabés dins. El segon gol, va arribar amb una jugada en solitari també d’en David, que va marxar del seu defensor amb la pilota controlada i després de driblar al porter, va marcar el gol al més pur estil Piqué al 2-6. Les ocasions es seguirien produint, però l’encert no feia acte de presència. Mitja part

La segona part, va començar força igual, si bé La Cabra mostrava cert cansament i el Borgonyà va prémer l’accelerador i va posar en més d’un problema a la nostra defensa. Llavors va ser quan els locals vàrem marcar el tercer gol, després d’una bona centrada d’en Ramon, en Sergi va marcar a plaer sol davant del porter. Un 3-0 a favor nostra, era una cosa mai vista en aquesta temporada... i va ser llavors quan, a pilota parada, l’equip visitant va marcar el què semblava ser el gol de l’honor. Però no! Van demostrar voler més ambició i, també a pilota parada, van marcar el segon gol que posava més emoció i igualtat al partit. Per fortuna nostra, els nostres jugadors van saber administrar el temps que faltava i, sense abandonar l’atac, van aguantar el marcador amb heroïcitat. Fi del partit i, gràcies a Déu, 3 punts que es queden a casa!

Arbitratge:

Força deficient. Si bé és cert que mai va influir en el resultat final, en molts moments es va equivocar en fores de joc, faltes i demostrant poca autoritat. Semblava aclaparat en molts moments. Necessita millorar, vaja.

En contra :(

-Malgrat arribar molt, no es va estar encertat davant de porteria i això va fer que al final es patís més del compte.

-Pot semblar que els dos gols en contra arribessin per relaxament del nostre equip, però al arribar des de pilota parada, es pot mig disculpar.

-Em guanyat un partit, ja era hora!!

A favor :)

-Em guanyat un partit, hòstia!!

-Es va atacar com mai, es va arribar molts cops a porteria i es van marcar tres bons gols.

-Durant bona part del partit es va tenir la pilota i el control del partit. I que es va guanyar!! Ho sento, però s’havia de remarcar!