dissabte, 18 de juny del 2011

Missatge del míster!

MOLTES GRÀCIES A TOTS

Després de 4 temporades com a entrenador de l´Atlètic La Cabra, per diversos motius, he cregut que ha arribat el moment de deixar pas a altra gent.

Han estat quatre anys que en línies generals considero molt positius i que m´han permès formar part d´un grup humà inigualable (ho dic plenament convençut).

He conegut moltes persones, molts diferents unes de les altres, que realment valen la pena i que junt a elles he passat moments de tot tipus.

Si que és veritat que a nivell esportiu em poso un suspès i que en qualsevol altre club hauria set motiu de fer-me fora. Però potser això és el que m´ha fet veure que la gent que heu format aquest grup sou d´una altra pasta, per sobre dels resultats (mals resultats) s´ha aconseguit formar una pinya i un grau de compromís que la majoria d´equips de la categoría voldrien.

També crec que és moment de demanar disculpes als jugadors que han passat per l´equip i a qui no he sabut donar el tracte que es mereixien. No dubteu que ho he passat malament cada vegada que he hagut de prendre alguna decissió que ha afectat a algún de vosaltres i que molt possiblement hagi estat equivocada.

No obstant tal i com he dit al principi, el balanç general ha estat molt positiu. Em quedo amb les celebracions que hem fet a cada oportunitat que hem tingut. Sopars de Nadal on sempre heu tingut un detall pels entrenadors. Els entrenaments on m´heu permès sentir-me com si fos un jugador més. El treball al costat d´altres entrenadors (Abel i Manel) de qui he après coses de dintre i fora del camp. La Junta Directiva (Jaume, Enric, Lluís, Vall, Josep Mª…) a qui sempre que us he demanat alguna cosa heu estat allà i heu posat el vostre esforç perquè aquest club tan humil segueixi endavant.

Dono per suposat que l´equip seguirà i que encara ha de donar moltes alegries. Serà fàcil superar els resultats obtinguts aquests anys, però espero que com a mínim igualeu l´ambient dintre del vestidor.

La meva participació activa ha finalitzat, però espero poder col.laborar en el que faci falta. Seré un seguidor més de l´equip i sempre que pugui us vindré a veure.

MOLTA SORT EN LA NOVA ETAPA I VISCA LA CABRA ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Jordi Noguer

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per les teves paraules, míster. Gran persona i gran entrenador!

Dani

Pau ha dit...

Gràcies per tot Jordi! No es fàcil portar un equip quan els resultats no acompanyen i menys haver de dedicar-hi tantíssimes hores.