dilluns, 27 de juny del 2011

LES PUNTUACIONS

Bones, gent!
Faltaven les últimes puntuacions de la temporada, dividides en entrenaments (3, 2 i 1 pel que ha vingut més) i per votacions dels companys (3, 2 i 1 punt per valoració de quin ha estat el jugador més en forma de la temporada). I aquí ho tenim:

Per entrenaments:

1- Edu 3

2- Pep Erra 2

3- Eloi 1

Per valoracions dels companys:

1- Sergi Rifà 3

2- Ramon 2

3- Dani 1


Per tant, ja tenim un clar guanyador!!! Amb 32 punts, Sergi Rifà és el MVP d'aquesta temporada! Felicitats Sergi!!! Els místers et regalaran la camisa oficial de l'equip que vulguis :)

També tenim golejador!! En David, amb 7 gols, s'imposa com al golejador de la temporada! Moltes felicitats, també!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies a tots, ja se que la majoria m'heu donat els punts pq vaig fer que us poguesiu tornar a dutxar amb aigua calenta a la cabra, però molt en el fons pensare que ha sigut per el meu esforç i compromis amb la cabra.Gràcies a tots espero poder seguir compartin moments amb tots tan els que continueu com els que no.

Si hagues set avans de st Joan hagues dit que volia la samarreta del madrid, pero he canviat d'opinio pq sino no sabre que fer-ne.
Apa salut a tots fins aviat.

Sergi Rifà

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Sergi. Crec que resultar guanyador d´aquesta classificació en particular és molt més significatiu del que sembla. Vol dir que a ulls dels entrenadors i companys has estat el més regular al llarg de tota la temporada.
Personalment crec que has completat la teva millor temporada en els teus quatre anys al club.
Trobo molt encertat el teu comentari respecte la camiseta del Madrid.

Jordi Noguer

Manel ha dit...

Enhorabona Sergi per la victòria, ara a pensar en repetir la temporada que bé, encara que en Tió i dáltres no t'ho posarán fàcil.

Anònim ha dit...

estic segur k han set els xurros, aquest any jo també mels deixeré,o mirare de tallartels. hahahaha!!

enhorabona!estic totalment d'acord
amb en noguer.

tió

eloi ha dit...

òstia si que feia temps que no mirava el nostre estimat bloc. Doncs res, felicitar el rastes, a en Noguer pel seu escrit de comiat que realment m'ha emocionat i a en Sergi Graboleda per tenir 15 targetes grogues i 3 vermelles en 16 partits (no és fàcil) i proposar per l'any vinent que es puntuïn els 3 jugadors que es queden més cops a sopar els dijous a veure si així rasco algun punt.

Eloi