diumenge, 3 d’octubre del 2010

UN PUNT INSUFICIENT…


Segon partit de la temporada i La Cabra puntua! El nostre equip jugava fora, a camp de la Ribetana. El punt és positiu, però vist com va anar el partit, les ocasions de gol i la superioritat numèrica, els tres punts haurien d’haver estat nostres!!! Hem de millorar!

La Cabra va demostrar ahir que és capaç del millor i també del pitjor. Durant els primers minuts de partit, va disposar de bones ocasions, obertures i passades a l’espai de qualitat i de control de la pilota. També de bona actitud defensiva doncs, en tota la primera part, l’equip local no va arribar en perill ni un sol cop. Els cabrencs vàrem ser els primer en marcar, després d’una jugada assajada partint d’un fora de banda, en David engalta amb dos temps la pilota, i aquesta acaba entrant (quasi plorant) a dins la porteria. No va ser un dels gols més bonics estèticament, però aquests gols també pugen al marcador, oi? La Cabra seguia amb el control de pilota i, en una pilota dividida, un jugador de la Ribetana arribava tard i s’enduia per davant en Rafa. Això suposava la seva segona targeta groga (la primera l’havia vist per protestar, cosa que ens recorda que aquesta temporada haurem d’anar molt en compte de les targetes que ens treguin) i la seva expulsió. S’arribava a la meitat de la primera part i els de casa es quedaven amb un jugador menys. No obstant, pocs minuts després, l’àrbitre regalava un penal a favor (per intentar arreglar l’acció anterior de l’expulsió?) que ningú va veure ni reclamar. El penal es va transformar en gol i l’empat a un va aparèixer al marcador. La primera part va seguir sense masses accions destacades més i es va arribar a la mitja part.

La segona part prometia una Cabra molt llençada a l’atac buscant els tres punts, per contrarrestar el gol en contra de penal injust i amb una superioritat numèrica considerable. I els atacs es van succeir un i altre cop. Per desgracia, l’equip local no havia tirat la tovallola ni molt menys... i malgrat no disposar de la pilota, quan la tenia, organitzava bons contraatacs i, en una falta penjada a l’àrea, un dels seus jugadors va marcar a plaer a la nostra porteria. Amb un jugador menys i ens estaven guanyant el partit. La Cabra va convertir un migcampista en davanter i es passava a jugar amb 3 davanters. Córners, passades a l’espai, pilotes penjades a l’àrea... La Cabra ho intentava amb més insistència que mai i totes les ocasions que no va tenir en el primer partit de lliga, les va tenir ahir. Els canvis també van ser importants i en tot moment, van aportar frescor i energia nova a l’empresa de marcar el gol. Però un i altre cop, algun defensa, o el porter, aturava la pilota o simplement aquesta acabava a fora a pocs centímetres de la porteria. Finalment, però, una falta picada per Gabri a la frontal de l’àrea rival, acabava amb un potent xut convertit en gol. El porter poc podia fer davant del golàs. Quedaven pocs minuts pel final, i el nostre equip ho seguia intentant un i altre cop, però als metres finals no hi havia manera de rematar en condicions. Així doncs, l’àrbitre xiulava el final del partit convertit en un empat a 2 just (l’altre equip havia fet mèrits per endur-se els 3 punts, també) que a nosaltres ens sabia a molt poc, vist lo vist.

Arbitratge:

M’agradaria dir que va ser un bon arbitratge, però hi ha dos detalls que taquen, i molt, el seu partit d’ahir. Primer, l’expulsió (crec que massa rigorosa) del jugador local a la primera part. I pocs minuts després, el penal que ens va xiular en contra. Son dos errors que poden decidir un partit i això un àrbitre ho ha de tenir molt en compte.

En contra :(

-Si jugues amb superioritat numèrica, això s’ha de mostrar al marcador. No pots ser que amb un jugador menys, i tanta estona, no en treguis partit.

-El partit s’hauria d’haver guanyat.

-Es va fallar i ja se sap, quan perdones... (cosa com va passar abans del penal) ho acabes pagant. El partit s’hauria d’haver sentenciat abans del seu segon gol.

A favor :)

-El partit no es va guanyar, però tampoc es va perdre... cosa que fins els darrers minuts, semblava quelcom inevitable.

-Primers gols de la temporada i moltes ocasions per marcar, cosa que no havia passat en el primer partit a casa.

-L’equip ja comença a jugar i a demostrar que els jugadors s’adapten bé; cobertures, passes a l’espai, centrades... comença a tenir bona pinta.

-En David està bé, va estar en observació fins avui al migdia a ran del cop. Va ser un fort cop al cap i a l’hospital volien assegurar-se que no fos res greu, doncs a ell li feia mal i es notava marejat fins i tot 3 hores després del cop. Sembla que millora favorablement.

---------------------------------------------------------------------------------------

Els jugadors del partit...

3 punts: Gabri

2 punts: Rafa

1 punt: David

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per a qui no estigués al partit, en un fora de banda, en David va rebre un cop de cap d'un jugador contrari. Era una pilota dividida, sense mala intenció, però en David va rebre un fort cop al cap. Estava marejat i el vàrem canviar. Vist que el mareix no li marejava i que no recordava haver rebut el cop, es va decidir portar-lo a urgències a veure què tal. Sembla que la cosa s'ha quedat en un susto, però calia assegurar.

Dani.

Anònim ha dit...

Després de parlar amb en David, ja em va dir que l´havíen deixat anar cap a casa. Sortosament no haurà sigut res més.
Esperem que es recuperi el més aviat millor.

Jordi Noguer