dilluns, 18 d’octubre del 2010

HOUSTON, SEGUIM TENINT UN PROBLEMA!

MONASTERIO 3 - 1 LA CABRA

Aquesta setmana el "periodista" de sempre no ha pogut assistir al partit i, per tant, fer la crònica. Per sort, ha disposat dels corresponsals Ramon, Raül i Eloi per no deixar orfes a tots els lectors i lectores del blog :). Gràcies a tots ells!

El partit de la Cabra contra el Monasterio d'aquesta jornada va ser un partit disputat. Ple de disputes volem dir. Des del primer minut ja es va evidenciar que seria difícil lligar més de tres passades seguides: constantment els jugadors, sobretot els cabrencs, rebien faltes i el joc s'aturava cada dos per tres. L'equip contrari buscava i aplicava la tàctica de queixes, retrets i busca-raons. Amb tot això el partit anava avançant a empentes i trompicons, i travetes i planxes i protestes i sense joc. El Monasterio havia sabut portar el partit al seu terreny. I al minut trenta una jugada que ja ens és familiar: falta a prop de l'àrea, pilota penjada, un rebot, garbuix de jugadors, falta de precisió en el marcatge, confusió i gol de l'equip rival! I la Cabra ja torna a anar per darrere en el marcador. Després de deu minuts de faltes i interrupcions, en un xut afortunat des de fora de l'àrea, arribava el segon gol local. Massa premi per a onze busca-raons i massa càstig per a onze jugadors que, tot i no acabar de trobar el seu lloc al camp, no abaixaven els braços. En l'últim suspir de la primera part, en una falta favorable als interessos de la Cabra, l'Àlex feia pujar el 2 a 1 en el marcador i tornava a posar l'equip en el partit i amb 45 minuts part per davant.

A la segona part l'equip va sortir amb ganes però sense fortuna ni encert. S'hi anava, però no es tenien ocasions clares. El Monasterio es limitava a defensar el resultat i a intentar treure profit d'algun contraatac, a seguir amb la tàctica de faltes i interrupcions i pèrdua de temps. En aquest punt cal destacar el mèrit tàctic de l'entrenador local i la seva capacitat per amagar les pilotes de recanvi, fet que feia perdre força segons cada cop que una pilota marxava lluny del terreny de joc. La Cabra tenia córners i faltes a favor a prop de l'àrea rival, però no se'n treia profit. Fins que en un ràpid contraatac al minut 78 el Monasterio va fer el 3-1 definitiu. La dinàmica fins al minut 90 no va variar i tot i l'expulsió d'un jugador rival a falta de pocs minuts del final, el marcador ja no es va moure.

CANVIS:

Mín. 45: entra Gabri, surt Erra / Entra Pep estrany, surt Sebas

Mín. 64: entra Raül, surt Marc Mulet

Mín. 78: entra Sergi Rifà, surt l'Eloi

L'àrbitre:

va ser un partit amb moltes faltes i protestes i també insults, l'àrbitre va estar atent i imparcial en les seves decisions. Pràcticament totes les targetes que va mostrar eren ben merescudes i la expulsió justificada (ja estàvem tots avorrits, i l'àrbitre el primer, d'aguantar les faltes i queixes d'aquell jugador)

A favor :)

-Es fa difícil trobar punts a favor després de la tercera derrota en 4 jornades, però l'equip té ganes de canviar la dinàmica, hi ha actitud, només falta en convenciment de que és possible (la capacitat ja la tenim!)

En contra :(

-Es continua sense crear accions clares de gol, es provoquen forces córners i faltes a favor però no es transformen en remats o ocasions. Seguim pagant molt cares les poques ocasions de l'equip rival i, sobretot, les faltes a prop de l'àrea en contra. Són tots partits igualats i, com ja ens porten dient els entrenadors, en petits detalls és on es decideixen aquesta mena de partits, i és que ja ho deia aquell "el diable està en les coses petites".