dilluns, 25 d’octubre del 2010

3 GOLS QUE VALEN 3 PUNTS!

La Cabra, en el seu cinquè partit d’aquesta temporada, va aconseguir ahir la primera victòria davant del Calldetenes. A més, a casa, que sempre fa més il·lusió, no? Això sí, es van desaprofitar moltes ocasions marxar amb una golejada a favor i en canvi, al final... passa el què passa; s’acaba patint. Però mira, 3 punts al sac, tu!

El partit d’ahir transmetia bones sensacions. I ja en els primers minuts, però sobretot en tota la primera part, La Cabra va disposar de jugades i ocasions variades per marcar les diferències. En tota la primera part, l’equip rival (llevat d’alguna falta i/o pilota penjada a l’àrea amb poc perill) no va xutar a porteria ni va crear problemes a la defensa. Això vol dir que la feina al darrere es feia bé i que la pilota estava més a camp contrari que a camp propi. Els mitjos distribuïen bé el joc i per les bandes s’arribava amb perill amb més d’una pilota centrada (com la d’en Pep Erra) o amb pilotes llargues als dos puntes, Gil i Dani. Les ocasions s’anaven succeint, si bé no s’encertava de cara a porteria. 5 minuts abans de la mitja part, una centrada era rematada amb encert, de mitja volea, per en Sergi Rifà. La pilota va entrar a ran de pal i el gol va pujar al marcador. Vist la primera part, el resultat era més que just. Calia aguantar aquells 5 minuts i evitar que passés qualsevol cosa... I així va ser.

El resultat era molt just –avui en dia, amb un sol gol de diferència no vas enlloc- i calia marcar almenys, un segon gol. Per sorpresa de tots, als 5 minuts de la represa, aquest segon gol ja havia pujat al marcador. Això va ser a causa d’una passada, més que de company d’equip; d’enemic, realitzada per un defensa rival cap al seu porter. La pilota va botar just davant seu (tots sabem els bots estranys que fa el nostre camp de sorra) i el porter, per no tocar-la amb les mans –i ser sessió- va anar-hi amb el cap sense convicció... resultat? La pilota va entrar dins la porteria. El partit se’ns posava encara més de cara, calia aprofitar-ho! Uns minuts després, amb l’entrada dels canvis, va arribar el tercer gol. L’Eloi, que havia entrat en aquell moment, va marcar de cap una bona jugada des de la banda propiciada per tot l’equip. 3-0!! El nostre equip, d’aquesta manera, semblava assegurar-se certa tranquilitat però... no va ser així. A davant no es va estar prou encertat i el què podia haver estat una golejada de 7 /8 gols, es va quedar en tres. En Dani, en dues ocasions d’un contra un, més una pilota al travasser de l’Eloi, un altre un contra un d’en Gil i alguna altre d’en Dani que em deixo per enllà... no es van saber resoldre. I llavors, passa el què passa. En una contraatac, el Calldetenes va passar una pilota per sobre el porter nostre. La pilota semblava entrar quan Edu la va treure just en la línia de gol. L’àrbitre era força lluny, no podia pas veure bé si la pilota havia entrat o no, però tot i així va donar gol. M’agradaria pensar que, vist com anava el partit, va ser més un regalet seu que res més... però aquest “regalet” casi ens surt car! Dos minuts després, en un altre contraatac, l’equip rival marcava el seu segon gol i ens els posava per corbata. Faltaven encara uns bons 10 minuts de partit i calia mantenir el resultat tal i com estava o bé fer-ne algun més per part nostre... així que l’equip va aguantar com professionals! L’àrbitre, finalment, va xiular el final del partit i, d’aquesta manera, vàrem aconseguir la primera victòria d’aquesta temporada.

Arbitratge:

Espès. Tot i que semblava tenir el partit controlat, de tant en tant la cagava i xiulava una falta al revés, un fora de banda que no era o alguna cosa per l’estil. És d’agrair que s’estalviés treure targetes innecessàries (d’aquelles que treuen alguns àrbitres, al més pur estil prepotent, davant de qualsevol protesta) i deixés jugar. Això sí, el primer gol dels visitants... va ser un regalet que, vist el marcador, semblava no fer mal a ningú. No va ser així, doncs minuts després varen marcar el segon... i el regalet ens els havia posat per corbata! Senyor col·legiat, s’ha d’anar en compte amb els regals!!!

En contra :(

-Es va patir massa, tenint en compte que s’havia d’haver guanyat el partit per golejada.

-Malgrat els 3 gols, va faltar encert davant de porteria.

A favor :)

-La Cabra va sortir a per totes des del primer minut, i això es va notar en el joc i en el resultat final.

-Es van crear jugades d’atac, de contraatac i ocasions de gol per un tub! Diuen que per fallar gols, s’ha de disposar d’ocasions... doncs bé, d’ocasions se’n van crear i moltes! Això sempre és positiu!

-La defensa cabrenca va estar espectacular; en tota la primera part, l’equip rival no va xutar a porteria i en la segona, sols l’arribada del segon gol. Bona actitud defensiva.

-Primer partit guanyat! Feia falta, la veritat.