diumenge, 10 d’octubre del 2010

HOUSTON, TENIM UN PROBLEMA...

La Cabra va perdre ahir per la mínima el segon partit a casa, aquest cop contra el Sant Boi. Els resultats mostren la igualtat de la lliga d’aquest any i La Cabra haurà de posar-hi una mica més de ganes i punteria si vol guanyar algun partit, ja que plantar cara i posar-ho difícil a l’equip rival, això ja ho fa.

De nou es jugava a casa i La Cabra esperava brindar a l’afició els primers tres punts d’aquesta lliga. No va ser possible i es va acabar perdent per 1-2 davant d’un bon rival. El Sant Boi disposa d’un camp, també de sorra, molt semblant al nostre i això es va notar doncs en tot moment van saber a què jugar; res de complicacions a darrere, buscar la passada llarga a l’espai i anar a totes lluitant cada pilota. Els hi va sortir bé, malgrat que el seu primer gol no va arribar fins el minut 44 de la primera part. Fins aquell moment, s’havia vist un partit obert, molt seriós defensivament per les dues parts amb poques ocasions clares ben solucionades per la defensa o el porter de cada equip. La Cabra va disposar minuts abans, però, d’una rematada (una mica compromesa) clara davant del porter, a passada d’Edu amb el cap, que en Dani no va transformar en gol. Algunes internades de banda de Gil i Raül, tampoc van tenir sort davant d’una defensa i porter rival massa inspirats. El partit s’enduria per moments, i l’àrbitre no ho evitava; sort de la bona voluntat d’uns i altres jugadors, que sinó... I així es va arribar al final de la primera part, amb un gol en contra segons abans d’acabar-se aquest primer temps.

La segona part va començar de la mateixa manera que va acabar la primera; amb un gol en contra. 0-2 i el partit es posava realment complicat. Per sort, La Cabra va començar a moure la banqueta i, tant els jugadors de camp com els nous de refresc, van aportar a l’equip energia necessària per atacar i contraatacar a la recerca d’equilibrar el marcador. Penjades a l’olla, córners, contraatacs... La Cabra, llògicament, havia d’anar més pel partit que no pas el Sant Boi, que tenia el resultat favorable i es dedicava a fer passar el temps i tenir la pilota. No obstant, en un contraatac ben portat per La Cabra, Gil va obrir una pilota a en Dani que, des de la banda, va deixar la pilota a Marc Mulet que rematar la pilota al fons de la xarxa. El partit es posava interessant i La Cabra semblava, per moments, més llençada que l’equip rival. Un i altre cop però, les ocasions clares no abundaven i els minuts anaven passant. El partit es seguia embrutint amb entrades innecessàries i amb decisions polèmiques de l’àrbitre. Però els minuts seguien passant i finalment, es va arribar al final del partit. Un partit complicat, però amb ocasions per les dues bandes que es va acabar decantant a favor de l’equip rival.

Arbitratge:

Bastant (per no dir, molt) irregular. En les faltes a mig del camp, encara se’n sortia prou bé, però en el tema de fores de banda... semblava no dominar-ho gens. Tant bon punt et senyalava cap una banda, a favor, com cap a l’altre, en contra. Sense cap criteri aparent que no fos l’aleatori. Va deixar embrutar el partit per voler estalviar-se alguna que altre targeta.

En contra:

-Tant sols 1 punt de 9 possibles; els punts canten per si mateixos.

-Ens falta resoldre millor les oportunitats de què disposem, mentre que la resta d’equips, els hi fa falta sols 2 ocasions per marcar-ne un gol com a mínim.

-Hi ha moments, que l’equip sembla jugar a mig gas.

A favor:

-El joc i la igualtat entre La Cabra i els equips rivals no fa justícia als punts aconseguits; d’estar més encertats davant la porteria rival i sobretot basant-nos en el què s’ha vist en els partits, La Cabra es mereixeria estar més amunt.

-Sembla que es va guanyant el to físic i en els darrers dos partits, en els minuts finals, La Cabra és l’equip que apreta. Això també es deu gràcies als jugadors de la banqueta, que serveixen perfectament de revulsius.

-Encara queda molta lliga i molt per millorar; l’equip pot donar molt més.